Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Manapság használtok diavetítőt...

Manapság használtok diavetítőt? Vagy mi a modernkori megfelelője?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja vettük elő az én gyerekkori diavetítőmet. A diafilmeket sajnos nem találtuk meg hozzá, de ajándékba kértünk szülinapra, névnapra...

Nagyon szereti a kisfiam.

2013. aug. 13. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

6-7 évvel ezelőtt mikor kisebb voltam rendszeresen használtuk, jajj annyira imádtam. Még most is szeretném, csak már nagy vagyok a tigrises mesékhez. :D

16L

2013. aug. 13. 23:09
 3/8 A kérdező kommentje:
És lehet kapni mondjuk thomas diafilmet ? vagy ez már csak a régi diavetítők a régi diafilmekkel?
2013. aug. 13. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagy a Tesco-ban vagy az Auchan-ban vettünk Verdás könyvet, amihez diavetítő és a könyv története van filmben. Múltkor láttam, hogy más mesét is kapni így. Nem olyan igazi diavetítő, ilyen műanyag dolog.
2013. aug. 13. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly szedtem elő a kisfiam részére, de sajnos teljesen tropára ment.

Én megoldottam azzal hogy szereztem egy projektort rádugtam laptopra és power pointba kaptam jó pár régi diafilmet betéve oda. Kb ugyanaz mint a diavetítő csak így gyorsabb kattintani minthogy befűzni a filmet aztán ha szakadás van vagy ilyesmi vagy ferdén van benne akkor nem kell vacakolni azzal hogy megigazítani meg ilyen marhaságok. Persze azóta már kaptunk rendes régi diavetítőt hogy azért mégis tudja a gyerek hogy mi a jó, élvezi nagyon nekem meg a 3. mese után kifolyik a szemem :)

2013. aug. 13. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

A mai megfelelője projektor, de ez már mozgoképet is vetit. Számitogépre, dvd lejátszora kötöd és kivetiti a filmet vagy bármit.

Az én régim is megvan :) Egy rakás diafilm is van hozzá még.

2013. aug. 14. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van itthon a régi diavetítőhöz hasonló modern változat. A kislányom karácsonyra kapta, összesen kétszer használtuk, karácsonykor meg egyszer meglátta a szekrény tetején és leszedette. De őszintén megmondom sajnos jobban érdeklik a játékok, rajzfilmek amik a táblagépen vannak. Kár tagadni, a gyerekek is haladnak a korral, jobban érdeklik a modernebb kütyük, amiket ők kezelhetnek. Talán még télen megpróbálkozok vele még egyszer, amikor bent punnyadunk a lakásba és kint sötét van, talán jobban kedvet kap a vetítéshez.
2013. aug. 14. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, szoktuk használni, a miénk még a gyerekkorunkból való:)

Sok diafilmünk megvan, akkor még pár forint volt szó szerint egy-egy db.

2013. aug. 14. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!