Manapság használtok diavetítőt? Vagy mi a modernkori megfelelője?
Pár hónapja vettük elő az én gyerekkori diavetítőmet. A diafilmeket sajnos nem találtuk meg hozzá, de ajándékba kértünk szülinapra, névnapra...
Nagyon szereti a kisfiam.
6-7 évvel ezelőtt mikor kisebb voltam rendszeresen használtuk, jajj annyira imádtam. Még most is szeretném, csak már nagy vagyok a tigrises mesékhez. :D
16L
Én tavaly szedtem elő a kisfiam részére, de sajnos teljesen tropára ment.
Én megoldottam azzal hogy szereztem egy projektort rádugtam laptopra és power pointba kaptam jó pár régi diafilmet betéve oda. Kb ugyanaz mint a diavetítő csak így gyorsabb kattintani minthogy befűzni a filmet aztán ha szakadás van vagy ilyesmi vagy ferdén van benne akkor nem kell vacakolni azzal hogy megigazítani meg ilyen marhaságok. Persze azóta már kaptunk rendes régi diavetítőt hogy azért mégis tudja a gyerek hogy mi a jó, élvezi nagyon nekem meg a 3. mese után kifolyik a szemem :)
A mai megfelelője projektor, de ez már mozgoképet is vetit. Számitogépre, dvd lejátszora kötöd és kivetiti a filmet vagy bármit.
Az én régim is megvan :) Egy rakás diafilm is van hozzá még.
Igen, szoktuk használni, a miénk még a gyerekkorunkból való:)
Sok diafilmünk megvan, akkor még pár forint volt szó szerint egy-egy db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!