Mi a Kesha magyar megfelelője? Ha van?
Figyelt kérdés
Van ez az énekesnő, Kesha, és a stílusa miatt imádom, ezért arra gondoltam hogy ha 'majd lesz gyerekem, Kesha lenne a neve, de ez így nem engedélyezett, ezért gondoltam a magyar megfelelőjére..2012. okt. 29. 12:27
2/8 anonim válasza:
Beteg vagy. Ennyire nincs életed? Szegèny gyereket már most sajnálom.
3/8 anonim válasza:
Első! Nem Aranka, hanem Málika a magyar megfelelője:)
4/8 anonim válasza:
Késa. De ha nem most tervezed a szülést, ilyen kreatív anyukák addig úgyis engedélyeztetik a Lédigaga nevet is,Riana már most is adható, Bijanszé nagy sajnálatomra még nem:-)
6/8 anonim válasza:
Nincs magyar megfelelője, de van olyan név, hogy
Késa, egyik ismerősöm lányát is így hívják, ha jól tudom magyar név és a Gizellából származik.
7/8 anonim válasza:
NO! NO! NO! NO!
Ez az egész nem így van!
Biztosan hallottátok már, hogy Kesha részben magyar származású. Ezt az énekesnő is tudja, és beszélt is arról, hogy szereti a magyar ételeket, például a rétest. Megtalálták a magyar rokonait, akik Szentesen élnek, családnevük Kecse. És mivel Amerikában bármilyen nevet lehet adni a gyereknek, a "Kecse" családnévből jött a "Kesha".
(Háttérinfó: Kesha utána nyilvánosan lecigányozta és letolvajozta a magyar rokonait, így azok elfordultak tőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!