Mi a nem magyar megfelelője a kiírt napon végzett magzatvízvizsgálatnak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 08:48
4/9 anonim válasza:
Első vagyok.Omniocintézis :magzatvizet vesznek és azt vizsgálják.Amnioscopia :hüvelyen keresztül vizsgálják a magzatvíz színét.
5/9 anonim válasza:
Az első válaszoló összekeverte picit.De olyan, hogy omniocentézis nincs. A szó nem az omnibuszból származik. Amniocentézisre gondolt, amit a terhesség 16. hetétől végeznek és a genetikai rendellenességeket szűrik ezzel a vizsgálattal. Nekem volt ilyen vizsgálatom. A túlhordott babáknál ezt a vizsgálatot nem végzik.
Ekkor már amnioszkópiát végeznek. Egy kis csövet vezetnek a méhbe és megkukucskálják a magzatvíz színét, hogy tiszta-e, nem került-e a vízbe magzatszurok.
6/9 anonim válasza:
KERESS RÁ A NETEN!Omniocentézis-magzatvízvétel,magzatvízvizsgálat.!!!
7/9 anonim válasza:
Aki hibázik ismerje el.Tényleg Amniocentézis.Mindenkitől elnézést akit félreinformáltam volna.Bocs
8/9 anonim válasza:
Rákereshetek, de akkor sincs ilyen még a papíromon is Amniocentézis a megnevezés és nem Omniocentézis. Mint említettem nekem volt ilyen vizsgálatom és meg tudom különböztatni az A-betűt az O-tól.
9/9 anonim válasza:
Bocs most látom te írtad a másik választ is, nem akartam a torkodnak esni. Ne is foglalkozz velem, holnapra vagyok kiírva és teljesen hülye vagyok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!