Ezt komolyan megteheti?

Figyelt kérdés
Megismertem egy azeri srácot, akivel nem mondanám, hogy kapcsolatban voltunk, csak egy kis időt itt töltött Magyarországon és néhányszor lefeküdtünk. Nemrég visszautazott, de közben kiderült, hogy terhes vagyok tőle, és el akarom vetetni, de ő erőszakoskodik, hogy tartsam meg, mert milyen barbár dolog már, hogy el akarom vetetni. Mondta, hogyha nekem nem kell, akkor majd visszajön, elviszi magához és felneveli ő, csak ne vetessem el.
ma 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti, de én ebbe nem mennék bele. Mellesleg ha nincs jövőkép, mindenképpen elvetetném inkább, teljesen mindegy mit mond, vagy kér.
ma 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha többé nem látod majd, vetesd el,ha megszülöd lehet akkor sem látod, vagy mindenbe beleszól, vagy fenygetőzik
ma 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha jót akarsz magadnak, és őszintén, a gyereknek is, akkor igenis elveteted. Egy jóformán idegenre bíznád a gyereked egész életét?!

Arról nem beszélve, hogy azért más kultúra, ki tudja, te is mire számíthatnál az apától a későbbiekben, te magad írod, hogy erőszakoskodik.

ma 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan megteheti, ha hagyod. De miután a terhesség megtartására a vilagkn senki sem kötelezhet, nyugodtan elmehetsz abortuszra és a probléma meg van oldva.
ma 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
El sem kellett volna mondd neki így, hogy pár szex volt és nem itt lakik.
ma 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem pártolom az abortuszt, de ezesetben még én is azt mondom, vetesd el.

Te döntesz, ne rendeld alá magad neki!!!

ma 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy nem biztos ő az apa és vetesd el, már ha nem akarod megtartani.
ma 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést viszont nem értem. Mit tehet meg? Azt hogy megkér hogy ne vetesd el?
ma 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!