Ezt komolyan megtehetik?
Figyelt kérdés
Egy hónapja mentem pszichiáterhez. Szociális fóbiám van, (mindig is volt), emellett epilepsziás vagyok, szorongásos is. Kaptam új gyógyszereket. Kontroll lett volna, el is mentem, sokat kellett utazni, anyagilag is megterhelő volt, erre nem volt ott senki, egy darab papír és rajta, hogy aznap nem rendelnek. Nyugodt voltam, nem húztam fel magam rajta, de nem is értem, miért nem hívtak fel? Tudják messziről kell utaznom, új beteg is vagyok. Anyukám is oda jár. Vele ezt korábban eljátszották többször is. Úgy vagyok vele, még egyszer vissza megyek, és az lesz az utolsó, előtte felhívom őket.2017. ápr. 8. 16:46
1/1 anonim válasza:
probálj meg kártéritést kérni .
vagy mit lehetne tenni?
én addig járnék a nyakára van ott telefonszámuk?
amig ki nem fizetik az költségemet
és még anyukád költségét is
felháboritó
"Tudják messziről kell utaznom, új beteg is vagyok. Anyukám is oda jár. Vele ezt korábban eljátszották többször is. "
nem lehet feljelenteni?
ezt kellene tenni
hivd fel a feletesét
magán vagy állami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!