Komolyan ezt megtehetik?
Ma ismét meg próbáltam a szakmámban elhelyezkedni ,de a következőket kelet volna elfogadnom : A cég 4 órára jelentett volna be 500 Ft órabérrel.Emelet a hét minden napján be kelet volna járnom és 8-12 órában dolgoznom.A legjobban pedig az zavar ,hogy tényleg van érettségim és neves emberektől tanultam egy drága suliban, azzal a reménnyel hogy lesz egy jó szakmám és most itt vagyok.A kérdésem pedig az lenne hogy mit tehetek egy ilyen franchise cég ellen?( nevét szándékosan nem említem)
22/F
sajnos van.
Feljelentheted őket de letagadják és kész.
Mondjuk egy mezei érettségivel te sem válogathatsz sokat
A legjobban pedig az zavar ,hogy tényleg van érettségim és neves emberektől tanultam egy drága suliban.
Ha annyira van pénzed, akkor mentél volna inkább egyetemre... Egy sima érettségivel nem sokra mész.
valszeg megkapnád, mint írják a magyar cégek 90%-a így megy. sajnos. minden körben.
Viszont pont fodrásznak tanultál, amiből Dunát lehet rekeszteni, tömegszakma, nem csoda ha semmibe se vesznek.
A hangfelvétel bemutatható bíróságon, nem ítélnek el miatta, mert nem volt más választásod az igazad bizonyítására, akkor elfogadják.
Amúgy is a csajnak kéne téged perelnie a személyiségi jogok miatt, a cég max a jó hírneve megsértése miatt perelhetne. Persze csak akkor ha be tudja bizonyítani, hogy a felvételen nem az ő alkalmazottjuk beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!