Megtehetik ezt most komolyan? Jogosítványszerzés, lehet-e így?
Szerintem nem. Az lenne a normális, hogy aki még a régi rendszer szerint kezdett bele a tanfolyamba, az a régi rendszer szerint is fejezze be. Nem őt tehet arról, hogy menet közben változtatnak a rendszeren.
A helyedben utánajárnék a dolognak, lehet, hogy az oktatód nem tudja jól.
"Az lenne a normális, hogy aki még a régi rendszer szerint kezdett bele a tanfolyamba, az a régi rendszer szerint is fejezze be."
Igen, de sajnos már többször bebizonyosodott, hogy ez nem így van.
Sajnos MEGTEHETIK!
16:25
Ebben igazad van, én is ezért használtam feltételes módot :-/
Az iskolának ehhez semmi köze, a vizsgákat az NKH szervezi. Gondolom hogy az NKH-nál még az év közepén a hátsó sarokban kifüggesztették, sőt a sokunk által reggeli olvasmásnynak tekintett Magyar Közlönyben is megjelenhetett 2-3 hónappal a hatályba lépése előtt, vagyis mondjuk októberben. Innentől kezdve az NKH hárít és azt mondja hogy a szabályt időben közzétették, mindenkinek lett volna ideje felkészülnie, vagy befejeznie a függőben levő tanfolyamot. "Kereszt" vizsgákat az NKH nem köteles csinálni, és amilyen kiskirályként érzik magukat, nem is fognak.
Gondolom az NKH-nál már megfogalmazták a sok beérkező panaszra/kérdésre vonatkozó válaszleveleket is, hogy elég legyen majd csak kiküldeni.
Persze az, hogy legalább az iskoláknak, a névsorban szereplő oktatóknak kiküldjenek egy értesítő e-mailt, levelet, már luxus.... (ha esetleg kaptak volna, akkor bocs az NKH-tól, de az NKH általános hozzáállását alapul véve ezt kizártnak tartom :P illetve akkor mindenki sokkal tájékozottabb lenne, nem ez a "úgy hallottam" meg "úgy tudom" menne még most is 2-3 héttel az új rend előtt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!