Most komolyan, megtehetik azt hogy ilyen módon
lehetetlenítik el az embereket ha nem oltatnak?
Figyelt kérdés
Én be vagyok oltva, de nem tartom fair dolognak hogy azokat gyakorlatilag a négy fal közé zárják akik saját belátásuk szerint nem akarják beadatni maguknak az oltást. Szerintetek ezen modosîtanak majd, vagy csak az oltottaké lesz a nyár, meg innentől az mi privilégiumunk lesz az “élet”
Ez a negatív diszkrimináció egyszerűen elfogadhatatlan! Mondom ezt úgy, hogy én rendelkezem fasiszta kártyával, mert átestem a betegségen. Oltatni soha nem fogok, nem vagyok hajlandó semmilyen maffia típusú zsarolásnak engedni. Eljutottunk oda, hogy egy megválasztott kormány maffia módszerekkel zsarol hatmillió embert. A zsarolás és kényszerítés pedig BTK kategóriák, amit jelen esetben a politikai elitünk hajt végre. Olyan ember, akinek minimális igazságérzete van, csak elutasíthatja, ezt az undorító és kirekesztő szabályozást. Sajnos kiderült, hogy a Fidesz kormány kicsit sem nemzeti, hanem ők is egy kollaboráns banda, akik hűen kiszolgálják azt a tervet amit a háttérhatalmi gazdáik végig akarnak vinni. Kilenc év alatt voltak jó döntéseik, de ez mindent eliminál. Nemzeti kormány ilyen, társadalmat megosztó intézkedést nem vezet be. Szomorú ez!
2021. ápr. 23. 19:07
2/38 anonim válasza:
Egy nem bizonyított dologra van egy nem bizonyítottan biztonságos, nem bizonyítottan hatékony, nem bizonyítottan szükseges trutyi, amit ránk erőszakolnak.. Ha megkockáztatja az ember, hogy azzal az 1 rendelkezésre álló életével kísérletezget, reszkíroz azért, hogy mehessen cirkuszba, meg a felsorolt akármilyen helyekre, az ilyen ember az tájékozatlan, vagy tök bolond..
2021. ápr. 23. 19:08
3/38 anonim válasza:
Aki nem sík hülye és főleg bevétele is származik a vendégekből, az magasról fogja telibe f0sni, hogy valaki be van-e oltva.
4/38 anonim válasza:
Az legyen életed legnagyobb problémája, hogy nem ülhetsz be még pár hónapig kocsmázni meg mozizni a saját hülyeséged miatt.
Mondjuk egészen ezidáig mindannyiunkra ez vonatkozott, akkor eddig mindenki el volt lehetetlenítve?
5/38 anonim válasza:
Milyen felháborító, hogy a négy fal közé zárják az embereket, hiába vesznek drága pénzen 40 millióért 500 lóerős autót akkor se tudnak száguldozni az utakon! És még a piroson se mehetnek át!
Nem viccből vannak ezek az intézkedések, EMBERÉLET.
Senki nem kötelez rá, hogy oltasd magad ha vírustagadó idióta vagy. De a virustagadó idióta se kötelezze a normális embereket, hogy vele egy légtérbe kelljen lenni velük.
6/38 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen fognak módosítani. Amúgy, ha elérjük a 4 milliót, akkor a felnőtt lakosság nagy része már oltott lesz. Marad majd néhány tízezer, akik nem adatják be, és őket majd lehet szívatni.
2021. ápr. 23. 19:09
7/38 anonim válasza:
Biztosan telibe fogja ha kap egy ellenőrzést és kap pár milliós büntit meg be kell zárnia megint épp hogy kinyithatott ;)
2021. ápr. 23. 19:09
8/38 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a nyitás miért a beoltottak és nem a kórházi ápoltak számától függ? 🤔 Egy éve azt hallgatjuk, hogy a görbét kell laposítani de már többször bebizonyosodott, hogy a fertőzöttek/kórházban ápoltak számának semmi köze a nyitáshoz.
2021. ápr. 23. 19:10
9/38 anonim válasza:
#3, nincs véletlenül egy kocsmád Balotaszálláson? :DDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!