Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos oltás után meddig...

2 hónapos oltás után meddig normális a hőemelkedés?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kapta meg a kisfiam az oltasokat ,aznap este enyhe láza volt ,majd semmi és tegnap este 37.7 volt,aluszekonyabb is volt,hajnalra lement 37re,azóta meresgetem fenekeben is fülhőmerovel 37-37.1

Dokira irtam ennyit irt h belefér az oltásba..

Másnak is volt igy? Aggódom

ma 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
15%
Legyél a közelében, figyeld továbbra is. Kis unokahúgocskám az oltás után bölcsőhalált halt (SIDS), ami talán elkerülhető lett volna, ha anyukája mellett alszik. (Orvosi kutatások támasztják alá, rá lehet keresni angolul): Növekszik a SIDS kockázata az oltást követő hetekben/napokban. :( ez legyen figyelmeztetés minden naiv, orvosokról csak jót feltételező szülőnek, egyik család sem érdemel ilyen szenvedést!
ma 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért azt tudod ugye,hogy láz 38.5-től van?
ma 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es, "Fever readings for a baby under 3 months old:

Rectal or forehead: 100.4°F (38°C) or higher. Armpit: 99°F (37.2°C) or higher." Google első találat.

Szóval bizony 3 hónap alatti babánál egy, az általad írtnál alacsonyabb érték is külön odafigyelést érdemel. Nyilvánvaló, hogy küzd valamivel a kicsi szervezete, és mivel az immunrendszere csak kialakulóban van, figyelni kell, valószínűleg semmi baj nem lesz, de egy figyelmes anya ilyenkor életet menthet (ne kelljen). Ennyi. Jól csinálod, kérdező, hogy nem veszed félvállról! 1.voltam

ma 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!