Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakára bekapcsolva hagyjáto...

Éjszakára bekapcsolva hagyjátok a fűtést a babaszobában? Hány fok van nálatok így télies időben?

Figyelt kérdés
nov. 15. 19:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Az mér van lepontozva, akinél pl 20 fok van max? Mi nem hasznos a valaszokon? Ja hogy tetszik a válasz vagy nem alapon működik 😆.
nov. 16. 17:22
 32/44 anonim ***** válasza:
39%
Befűtünk mielött lerakjuk, nem hagyjuk úgy egész éjjel, jól szigetelt a házunk, de éjszaka megkelünk a párommal pisilni, inni stb és ránézünk a telefonra hány fok van a szobájában, klímával fűtünk, ha kevés akkor telefonról rányomjuk a fűtést a szobájába.
nov. 16. 17:42
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk mondjuk 21 fokban alszik egy hosszúujjú bodyban és egy hálozsákban. Kényelmesebb neki szerintem, mintha 18 fokban 2 réteg ruhában+takargatni kellene, de kinek mi. 🤷🏼‍♀️
nov. 16. 20:42
 34/44 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk éjjel 18-19 fok van, rugiban alszik és egy kis vékony pléd van rajta. Pont jó neki a hő.
nov. 16. 22:36
 35/44 anonim ***** válasza:
72%

Hűha, jó hidegtűrő a babád! Én személy szerint szétfagynék. Amúgy a "hivatalos" ajánlások ennél melegebb ruházatot ajánlanak, ezt most csak azert írom, nehogy etalonnak vegye valaki hogy két relatíve vékony réteg elég 18 fokban. (Bar ezek szerint van akinek elég). Mi is 18-19 fokban alszunk, na de a meleg pizsama es a vastag hálózsák az alap.

nov. 16. 23:23
 36/44 anonim ***** válasza:
43%

33, ez, amit leírtál a 18 fokban ajánlott öltözet egy 2,5 tog vastagsagú zsákhoz...

[link]

nov. 17. 08:40
 37/44 anonim ***** válasza:

35, én ha vastagabban oltoztetem fel izzad. Volt hogy body és hálózsák volt rajta és az egész lába izzadt volt plusz a nyaka is. Úgyhogy ez így megfelel neki is. Egyébként én spagetti pántos haloingben alszom ebben a fokban és nyári takaróm van.😅

34-es vagyok.

nov. 17. 09:27
 38/44 anonim ***** válasza:
51%
Nem. 18-21 fokig ajànlott, nálunk így van 20-21 fok. A babám 1X kel éjjel, nem izzad és nem is hideg semmije, szerintem tökéletesen komfortosan érzi így magát. Harmadik gyerek, hidd el észrevenném, ha melege lenne vagy fázna...
nov. 17. 14:11
 39/44 anonim ***** válasza:

Hú, úgy látom tényleg eltérőek vagyunk ebben nagyon szélsőségesen is ahogy a picik is, de nincs is ezzel baj. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Például valaki spagettipántos hálóingbe alszik 18 fokba, én 18 fokba kb vastag termopizsibe lennék. De én fázós vagyok nagyon, egy szellőztetés után jeges a talpam, kezem és rendesen fázok, mindig ilyen voltam gyereknek is. Nálunk öcsém volt mindig ilyen.

Kérdező, nálatok mennyi?

nov. 17. 19:03
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Es biztos 18 fok van nálatok?... nalunk pl. az ablakparkanyon (belül) lévő hőmérő vagy 2 fokkal kevesebbet mutat, mert jön be a hideg kicsit. De volt mar olyan is, hogy nem volt pontos. Valahogy nem tudom elképzelni az egeszet. 20 fokra már oké. 18 az nagyon kevés. Mondjuk elhiszem, de az biztos, hogy nem vagytok átlagosak ezen a téren.

nov. 17. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!