Rakhatok hangyacsapdát a babaszobába, ha gondoskodom róla, hogy a baba ne férjen hozzá?
Figyelt kérdés
Nem ártalmas a babának?márc. 10. 17:56
1/5 anonim válasza:
Oszinten, nekem ez meg eszembe se jutott, mivel nyilvan nem nyalogatja es egy zart dobozrol van szo, amin csak egy pici lyuk van.
Rendszeresen hasznaljuk,amikor kell, a haz kulonbozo pontjain.
2/5 A kérdező kommentje:
RAID kontakt hangyaírtó csalétek van itthon, azt berakhatom a babaszobába? Nem hordják szét a szobában azt a cuccot, ami benne van?
márc. 10. 19:02
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, soha eszembe nem jutott ezt figyelni, hogy szethordjak-e :D
Mivel eddig nem tunt fel barmi furcsa folt a foldon, ezert gondolom nem. Vagy csak nem latszik, passz.
De jelentem, eddig mindenki eletben van, a kutyank, macskank is, a gyerek is, mi is, szoval nem hiszem, hogy bajt okozna :)
4/5 anonim válasza:
Az a cucc csak a hangyákra veszélyes, őket is csak sterilizálja, de nem fogják szétszórni, mert viszik a királynőnek.
5/5 anonim válasza:
Nekem is van az agy mögött, ahol nem fér hozzá a gyerek.
Semmi baja sem lesz tőle ha olyan helyen van ahonnan nem tudja elvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!