Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakára bekapcsolva hagyjáto...

Éjszakára bekapcsolva hagyjátok a fűtést a babaszobában? Hány fok van nálatok így télies időben?

Figyelt kérdés
nov. 15. 19:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
64%

21 fok. Nem kapcsolok fűtést, csak fürdés utánra klímával.

Nem fázós a kislányom, sosem volt az. Velem ellentétben.

nov. 15. 19:31
 2/44 anonim ***** válasza:
56%
Éjjel 18 fokon van a termosztát az egész lakásban, de még egyszer se fordult elő, hogy bekapcsolt volna, azaz még idén sose hűlt le addig. Kb. 21 van, amikor lefekszünk.
nov. 15. 19:32
 3/44 anonim ***** válasza:
84%

22-23 fok van, de a száraz levegő miatt hidegebbnek hat.

Nincs bekapcsolva, csak a cső meleg, de az nem sokat ad.

nov. 15. 19:56
 4/44 anonim ***** válasza:
91%
Panelban lakunk,folyamatosan megy a fűtés.
nov. 15. 20:04
 5/44 anonim ***** válasza:
50%
Panelban lakunk, szigetelt a ház. 10 éve itt élünk, de soha nem volt bekapcsolva a fűtés, a csövek elég meleget csinálnak és a ház szigetelt. Pólós, max vékony pulcsis idő van a lakásban
nov. 15. 20:06
 6/44 anonim ***** válasza:
77%
Hú, aki a 18 fokot írta. Tavaly télen kirándulásból hazaértünk 16 fok volt a lakásba és konkrétan jégverem volt, viccen kívül. Jeges volt az orrom és a lábam, kezem. A nagyobbik lányunk iszonyat fázott, de mi is. Kint meg 0 alatt volt. Anyáéknál egész télen nappal éjjel 17-18 fokon van a házba úgy, hogy az előszobába nincs a fűtés, a wc ülőke olyan hideg nem lehet ráülni, téglaház. Én vagyok fagyos, de nem bírok náluk megmaradni. Fürdésnél bekapcsolják picit a fűtést, de az se fűt fel, szétfagytam mindig ott, vacogtam. Ne keljen már otthon bundapulcsiba és három zokniba lenni. Amúgy éjjel 22-23 van a termosztát. Kezdetben 21 volt, folyamat le is ment, bekapcsolt, de konkrétan olyan nyugtalanul aludni se láttuk, mint azokon az estéken, mondjuk nekem se esett jól. Kipróbáltuk, 22-23, mikor hogy, de ez bevált. Viszont mi éltünk olyan panelbe ketten a férjemmel, ahol nem lehetett állítani és ömlött a meleg, fix 28 fok volt éjjel nappal, folyamat ablakot nyitottunk, brutális volt.
nov. 15. 20:49
 7/44 anonim ***** válasza:
50%

Nappal kb. 21 fokot tartunk, ejjel 19-ig hagyom lemenni. Átlagosan szigetelt ház.

Este leveszem a fűtest, es hajnali 4-5 körül kapcsol vissza, hogy ne menjunk 19 fok alá. Reggel van hogy a klímaval ráfűtök gyors egy kicsit, ha hidegnek találom az öltözködéshez.

nov. 15. 20:51
 8/44 anonim ***** válasza:
89%
Allando 22 fok van, ezt szeretjuk.
nov. 15. 20:53
 9/44 anonim ***** válasza:
80%

7 vagyok.

Jut eszembe, ez akkor lett így, amikor mar masfel eves volt.

Előtte kb. fél éves volt télen, akkor kapott a szobana egy mobil olajradiatort, amivel 22-23 fokban aludt. Ott voltam mellette vegig, etetni is kellett éjjel, kelt is, akkoriban még nem hagytam lehűlni a szobáját.

nov. 15. 20:54
 10/44 anonim ***** válasza:
79%

Nappal 21-22 fokra van állítva.

Éjszakára kikapcsoljuk, 18 fokban alszunk. Se mi se a 2 gyerek nem bir aludni ha melegebb van. A férj fél 6-kor kel, ő szokta ilyenkor felkapcsolni így mire mi felkelünk pont kellemes lesz

nov. 15. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!