Éjszakára bekapcsolva hagyjátok a fűtést a babaszobában? Hány fok van nálatok így télies időben?
21 fok. Nem kapcsolok fűtést, csak fürdés utánra klímával.
Nem fázós a kislányom, sosem volt az. Velem ellentétben.
22-23 fok van, de a száraz levegő miatt hidegebbnek hat.
Nincs bekapcsolva, csak a cső meleg, de az nem sokat ad.
Nappal kb. 21 fokot tartunk, ejjel 19-ig hagyom lemenni. Átlagosan szigetelt ház.
Este leveszem a fűtest, es hajnali 4-5 körül kapcsol vissza, hogy ne menjunk 19 fok alá. Reggel van hogy a klímaval ráfűtök gyors egy kicsit, ha hidegnek találom az öltözködéshez.
7 vagyok.
Jut eszembe, ez akkor lett így, amikor mar masfel eves volt.
Előtte kb. fél éves volt télen, akkor kapott a szobana egy mobil olajradiatort, amivel 22-23 fokban aludt. Ott voltam mellette vegig, etetni is kellett éjjel, kelt is, akkoriban még nem hagytam lehűlni a szobáját.
Nappal 21-22 fokra van állítva.
Éjszakára kikapcsoljuk, 18 fokban alszunk. Se mi se a 2 gyerek nem bir aludni ha melegebb van. A férj fél 6-kor kel, ő szokta ilyenkor felkapcsolni így mire mi felkelünk pont kellemes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!