Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakára bekapcsolva hagyjáto...

Éjszakára bekapcsolva hagyjátok a fűtést a babaszobában? Hány fok van nálatok így télies időben?

Figyelt kérdés
nov. 15. 19:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
63%
Nincs fűtés a babaszobában, mert elromlott a konvektor és nem cseréltem még. A nappaliban van és nappal nyitva van az ajtó. Így a nappaliban 25, a gyereknél 24 fok van nappal. Éjszakára becsukjuk, reggelre a gyerekben 21 lesz.
nov. 15. 21:36
 12/44 anonim ***** válasza:
67%
Távfűtés van, elég meleg van, 22-05 között nincs fűtés, de nyitott ablak mellett sem hűlne ki a lakás. Pólóban, rövidnadrágban vagyunk.
nov. 15. 22:22
 13/44 anonim ***** válasza:
32%
18-19 fok az egeszseges aludni, mar pici babanak is. Miert kapcsolnam be a futest ejjelre ??
nov. 15. 23:34
 14/44 anonim ***** válasza:
83%
Kisbabaként pár fokkal melegebbet tartottam a baba szobájában, már csak azért is, mert a fél éjszakat a fotelben ülve töltöttem (refluxos volt nagyon, minden etetés utan ölben kellett tartanom meg vagy 40 percet legalább). Mióta átalussza az éjszakat, már nem vacakolok vele, van jó meleg hálózsákja.
nov. 15. 23:55
 15/44 anonim ***** válasza:
36%

"Ne keljen már otthon bundapulcsiba és három zokniba lenni."

Nem kell.

Nálunk 20 fokban is egy szál pólóban, bugyiban szaladgálnak, úgy kell rájuk szólni, hogy egy vékony leggingst vegyenek már fel. ;)

Éjjel meg akkor alszanak igazán jól, ha nincs alájuk gyújtva.

Konkrétan a lányomnak 21 fokban melege van. Addig le se fekszik, amíg minimum 20 fokig le nem hűtjük a szobát.

Egyébként annyit tart a ház fűtés nélkül is éjjel, mint írtam még nincs 18. Az majd akkor lesz, ha kint mínusz 10, azaz tízévente. Most hogy felébredtem van 20.

nov. 16. 04:46
 16/44 anonim ***** válasza:
11%
Max 20 fok volt...
nov. 16. 07:16
 17/44 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk a termosztát fixen 22,5 fokot tart éjjel nappal és ez nekünk így tökéletes. Csukott ajtóknál a szobákban lemegy a hőmérséklet éjszaka fél-1 fokot. Nem fűtünk a gyerekeknek éjszakára pluszban.
nov. 16. 08:09
 18/44 anonim ***** válasza:
77%

Huh, hát nálunk brutál a helyzet így ezeket olvasva. Társasház, központi fűtés, nem tudjuk állítani. A lakás összes ablaka állandó jelleggel ki van buktatva, és 25 fok alá így sem megy a hőmérséklet. Mindkét gyerekem kitárt ablaknál alszik rövid pizsamában, sőt a fiam csak rövidnadrágban, általában takaró se nagyon van rajtuk...ha szerencséjük van, lemegy akár még 23,5 fokra is a szobájuk hőmérséklete éjjel. 😃 Szóval nálunk meg túl meleg van, de már megszoktuk, nagyon lengén vagyunk mindig.

Lehetne vitatkozni, hogy mi egészséges. Nyilván ami itt van nálunk, az túlzás, de a 18-19 fok is az szerintem. Ha ennyi lenne, fázna kezem-lábam, az tuti. És annak se látom sok értelmét, hogy egészség címszóval 18 fokban alszik egy baba, de ráadnak 3 réteg ruhát meg még egy bundazsákot is. A rétegek közt lesz 30 fok is csórinak, hiába van a szobában csak 18. Kétlem, hogy ez egészséges lenne. Valahol 22 fok környékén lenne optimális, nekem.

nov. 16. 10:01
 19/44 anonim ***** válasza:
73%

15ös az szuper, nektek akkor bevált. :)De ez nem jelenti, hogy mindenkinek ez a normális, nektek ez, másnak más. Csak reagáltam rá, hogy az kemény lehet, azt hittem ennyire spórolni kell. Én ugye a 17 fokos házba nőttem fel, de soha nem bírtam megszokni, szétfagytam. Nem gondolom normálisnak, hogy a wcre úgy ülsz le, hogy felssziszenve mert szó szerint jégcsap vagy hogy kiszállok a fürdőkádból és vacogok remegek és nem csak én, a férjem is és a gyerek is, úgyhogy nem sűrűn megyünk télen. Mert ha csak én, jól van akkor velem van a baj. Bugyiba?:D Amikor központi fűtéses házba éltünk, na az tényleg bikinimeleg volt bent, brutális, de hogy 18 fokba pólóba lennék hááát. :D Az én lábam lefagy ott szőnyegen is. A te gyerekeid imádják ezt, az én gyerekeim 21 fokba nem bírtak pihenni, napközben meg a lányom szólt, hogy fázik, 22-23 között viszont tudnak létezni. Ezek alapján tényleg minden ember más és a saját családja igényét nézi mindenki. kb olyan hogy én tűzforró vízbe tudok fürdeni addig a férjem belenyúl és felszisszen. Akkor ma nálatok 20 fok van? Itt mínusz 2-vel indult, most van 1 fok. Na mindegy, csak azt mondom ez egyénfüggő.

18as, Erre gondoltam én is, hogy oké, hogy egészséges, de akkor ne legyen húsz réteg meg ne keljen már 3 zoknit húzni. Kényelmesen legyen egészséges lenge öltözetbe, de ne túl meleg vagy hideg. Na de ez tényleg nem vitatéma, ez olyan hogy kb ki hogy issza a kávét.:D De azért aki 17 fokba tud létezni nagyon sajnálom nyáron, brutális lehetett most nekik.

nov. 16. 10:28
 20/44 anonim ***** válasza:
43%

"És annak se látom sok értelmét, hogy egészség címszóval 18 fokban alszik egy baba, de ráadnak 3 réteg ruhát meg még egy bundazsákot is. "

Ki mondta, hogy így be kell öltöztetni?

Sose adtam ennyi réteget egyik gyerekre se. Most se viselik el, ha be akarom bugyolálni őket. Én se dupla paplannal alszok.

nov. 16. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!