Hogyan legyen a fürdetés a meghitt esti rutin része, ha mindig sírás a vége?
Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukák ötleteire lenne szükségem. Mindenhol azt hallom/olvasom hogy az esti fürdés ráhangolódás az alvásra, de a kislányom 8 hetes, magát a fürdést élvezi, de utána a törölközés és öltözés mindig vígasztalhatatlan sírásba torkollik. 😮💨 Így aztán sehogy se segít az altatásban ...nov. 7. 16:19
11/14 anonim válasza:
Nem biztos, hogy fázik..az enyèm most született júniusban a hőségriadó alatt, 40 fok árnyékban, mégis visított...
12/14 anonim válasza:
Én egyszer fürdetés közben szoptattam meg a kisebbikemet, amikor ez már egy hete tartott, utána nem ordított többet a többi fürdésnél se.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem fázik mert direkt bekapcsolom a fűtést addig (amúgy nem megy nincs bent hideg)
Lehet az éhség lehet a ludas, majd próbálkozom kicsit jobban elcsípni a megfelelő időpontot.
nov. 8. 19:50
14/14 A kérdező kommentje:
Ma délután tettem egy próbát, nagyon jól viselte, egy picit vesztette csak el a türelmét öltözés végére, de hamar visszazökkent. Azt hiszem egy ideig még nem ragaszkodom az estéhez.
nov. 10. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!