Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, apukák. Fürdetéssel...

Anyukák, apukák. Fürdetéssel kapcsolatos téma. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hónapos.

3 hónapos koráig sírt a fürdetéskor. Aztán egyik napról a másikra élvezni kezdte.

Pancsolt, boldog volt. A baba medencében is imádott lenni kint. Most viszont már napok óta sír a fürdetéskor és feszíti magát. Nem tudom mi történhetett. Járt így más is? Mi lett a megoldás?

Kipróbáltam: más helyiségben fürdetni.

Vele együtt fürödni.

Víz hőmérsékleten változtatni.

Énekelni közbe.

De egyszerűen semmi nem segít. Van tippetek mit tehetnék még? Köszönöm.

júl. 29. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tud már ülni?

Van kádatok?

Lehet, hogy a kiskád helyett a nagyban jobban élvezné.

Illetve hagyod őt beülni a vizbe, vagy mint egy kis csecsemőt tartod?

Nálunk az utóbbit megutálta, mert azt hitte be fog esni a vízbe. Nagyon befeszült olyankor.

júl. 29. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, ül már maga.

Bele szoktam ültetni, úgy pancsol.

Sajnos kádunk nincs. Csak zuhanyzónk. De azt is megpróbáltam már, hogy be viszem a zuhanyzóba. De semmi.

júl. 29. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kérdésért, de nem lehet, hogy az egyik fürdésnél sokkolta valami? Csak azért kérdezem,mert én jártam így. Vittem volna fürdeni a gyereket, aki imádott fürdeni, de amint meglátta a zuhanyrózsát, üvöltött, rúgkapált és látszott, hogy hevesen tiltakozik. Én sem értettem, mi van, majd beugrott, hogy előző nap a nagynéni fürdette. Felhívtam, és megtudtam, hogy ja, hajmosáskor kicsit forró volt a víz a fejének. A megoldás az lett, 2 napig a szobába vittem a kiskádat, ott fürdettem le, azután a gyereket kivittem a fürdőbe, már a vízzel teli kiskádba, majd szép lassan mutogattam neki a zuhanyrózsát, hogy folyik a víz belőle és odaraktam a folyó vízhez a kezét, hogy érezze, nem forró, hanem jó a víz.
júl. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!