Na most leszek megkövezve! Kisbaba fütyi méret a téma. Első baba, nem tudom mi a normális. Olyannyira pici a kisfiam fütyköse, nyugalmi állapotban kb 1cm lehet. Nem! Nem mértem meg, csak sacc/kb (4hónapos). Kérdés: ez baj? Ebből lehetnek gondok?
Valószínűleg "vérpénisze" lesz, ami alap állapotában kicsi, de merevedéskor megnő. Később ha a pisitől feláll neki látni fogod, hogy nem olyan pici az :)
Van a "húspénisz" ami alapból nagy és erekció alatt nem nő látványosat.
Bölcsiben dolgoztam, mindenféle fütyit láttam, mindenféle állapotban. Az icipicinek tűnök is az ébredés utáni bilizésekkor látványosan megváltoztak.
A klasszikus vicc jutott eszembe:
Egy férfi elmegy az orvoshoz.
- Doktor úr, nagyon nagy problémám van. Csecsemő méretű a péniszem.
- Miért, mekkora?
- 51 centi és 3200 gramm.
Normally, a full-term newborn boy's penis measures between 2.8 to 4.2 cm long when carefully stretched and measured from the tip to the base of the penis. A penis smaller than 1.9 cm long is usually considered micropenis.
[link] › micropenis
Micropenis | Children's Hospital of Philadelphia
merd meg neki
#7 Most utana olvastam. Az igaz, hogy a micropenis sebeszeti beavatkozasat nem csecsemokon vegzik el, hanem kesobbi korban... de neked is igazad van, a micropenis kezelesebe beletartozik a mar csecsemokorban megkezdett hormonkezeles.
A kerdezonek: mutasd meg orvosnak, csak o mondhatja mdg a tutit. Mi itt lattatlanban nem fogunk tudni felelos valaszt adni, de azert nem kell annyira aggodnod sem... lehet, h szimpan csak tulreagalod.
6!
Két lánygyerek után én sem tudnám mi számít csecsemő/kisbaba korban normális méretnek...oké hogy megnézném a google-ben de néha azon is annyi baromságot írnak össze hogy szívesen meghallgatnám más tapasztalatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!