4 hónapos baba fürdetése?
Eddig állványon volt a kiskád, de már annyira pancsol, hogy csupa víz minden. (Amúgy rettentő cuki :D)
Ma próbáltuk a nagy kádba, de nagyon kényelmetlen és macerás. Esetleg együtt fürdés hülyeség? Hallottam olyat, hogy kislánynál nem szerencsés, mert pl a baba hüvelyflórájának nem tesz jót, pedig nem lenne amúgy rossz megoldás.
Amig nem tudott ulni, nalunk allvanyon volt a kad. Igen, vizes lett minden, de igy konnyebb volt.
Amugy hiaba furdik mar a nagy kadban, igy is vizes minden, szoval halalosan mindegy :D
Szerintem ha akarsz furodhetsz vele, en ezt nem probaltam, mert nem szerettem volna.
Nekünk kádra rakható "állvány" van, abban nyugodtan pancsolhat, mert a kádba fröcsög a víz.
Ha elég kicsi a kiskád bele lehet tenni a nagyba, én gyerekként kB 7 éves koromig így fürödtem.
Meg lehet kapni ilyen baba tartót is a nagykádba, az is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!