Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor is felborulhat a...

Ilyenkor is felborulhat a napi rendjük, vagy pár alkalommal el lehet tolni a fürdést?

Figyelt kérdés

Miota haza jöttünk a korházból minden nap 8 kor van fürdetve. Mikor párom éjszakás akkor fürdetem 7 után kicsivel. Ha épp alszik addig van időm elkészülni a dolgokkal.

De nagyon hasfajós lett szegénykém, és előző héten is eltoltuk egy jó orával mert pont 8 előtt aludt be kicsivel. És nem akartuk már felkelteni mert előtte 1 órán át sírt.

Most is ez van, nemrég aludt el. Most keltsem fel 8kor csak a fürdés miatt, vagy hagyhatom pihenni és mikor legközelebb felébred elég ha akkor fürdetem meg?

aug. 10. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, ha néha teljesen kimarad a fürdés. :)
aug. 10. 20:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd holnap megfürdeted
aug. 10. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Alvo csecsemot nem keltunk, csak ha tenyleg tenyleg nagyon muszaj. Mondjuk sargasag miatt vagy idopontra kell menni valahova es ehhez fel kell kelteni.

Egy ujszulott vilagat se tudja, semmi jelentosege annak most, hogy mikor furdeted vagy nem furdeted. Ennek kesobb lesz szerepe, most tokmindegy.

aug. 10. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen esetben biztos nem fürdetném már meg este 9kor (ha akkor kelne esetleg) vagy később majd holnap délelőtt megfürdeted. Ilyen kicsiként még tényleg nincs semmi jelentősége hogy mikor fürdik mikor nem.
aug. 10. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt így, ilyenkor hagytam békén, kimaradt a fürdés
aug. 10. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, minek fürdetni, zargatni keltegetni minden este szerencsétlent. Az enyém nem fürdött mindennap, nem halt bele, békén hagytam.
aug. 10. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha alszik kilencig-tizig utána zargatnad a fürdéssel?

Mi értelme lenne?.

Keltegetni meg pláne mi értelme lenne?

aug. 10. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Eleve csecsemot NEM kell minden nap furdetni, nagyon rossz a boruknek, elavult magyar szokas egyebkent.
aug. 10. 22:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Jesszus, fel ne keltsed! Ha igy jött ki, így jött ki, majd fürdik holnap. Az esti rutinnak mar ugyis lőttek, és most még nem is olyan fontos.
aug. 10. 23:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as, tehat jobb lett volna, ha nem furdetem a babam naponta, mikozben legalabb napi 1x nyakig kakis volt es amugy sokat is bukott, amit hiaba torolsz le,eleg budi tud lenni egy ido.

Most melyik a rosszabb? Az 5 perces napi furdes vagy ha igy hagyom szerencsetlent? :D

Ertem mit akarsz mondani, de baj abbol meg nem lett, ha valaki furdette a gyermeket naponta. Kiveve egyes borbetegsegek eseten, az mas.

Nem karos kulonosebben a napi 5 perces furdetes, de nem is kotelezo. Tegyen mindenki belatasa szerint.

aug. 11. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!