Kémiai terhesség után felborulhat a ciklus?
Sziasztok :-)
Múlt hónapban volt egy kémiai terhességem, pozitív tesztek után 8 nsp késés után megjött, de 7 nap helyett 2 napig tartott
Egy éve szabályos 30 napos ciklusom van.
De megint késik. Már a 32. napon vagyok, tegnapi tesztem negatív lett
Egy kémiai felboríthatta így vagy baba lehet csak még nem mutatja a teszt?
Semmi tünetem, hogy megjönne, cici nem fáj, hasamat nem érzem egyáltalán, csak krémes folyásom van
Járt már így valaki?
Köszönöm a válaszokat előre is :-)
Nekem tavaly december elején volt egy kémiai terhességem, 4 nap késéssel rendesen megjött. Úgy tünt a következö ciklusom felborul és kimarad az ovuláció, mert sehogy se akart pozitív lenni az ovuteszt. Végül vhol a 21-22. ciklusnapon lett pozitív az ovuteszt és végül terhes is lettem. Azóta meg is született a baba, 2 hónapos most.
Szóval nálam is hosszabb lett a ciklus 7 nappal, mert elötte ált 14-15. napon ovuláltam, így végül nem ahhoz mérten teszteltem, hogy a szokásos 28 napos ciklusommal mikor kellett volna megjönnnie, mert tudtam az ovutesztböl, hogy elcsúszott. Végül 10 dpo-n lett halvány pozítív a teszt, ami a 31-32. napot jelentette, holott azelött 28 napos ciklusom volt. Lehet nálad is ugyanez történik.
3-as így van, azóta sem jött meg. Mensis görcs előfordul, de az a nemvárt ota (multhét péntek)
Tesztek negativak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!