Chrystyna kérdése:
Járt már valaki így? Átlag 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel. most 30 napos lett és éppen hogy csak megvolt az első napon 2 tampon kellet csak a másodikon 1 tampon alig volt olyan és 3 napon semmi.4 napon volt egy pecsételés.
Figyelt kérdés
Az is csak egyszer épp mikor mostoban voltam a papir épp csak olyan lett és ennyi. Nagyon szeretnénk babát szerintetek ez már teljesen felejtős és nem jött össze vagy talán még reménykedhetek abban hogy ez volt az a bizonyos beágyazodási vérzés? Nem tudom milyen az még csak az első babánk lenne. Semmi más tünetem nincs. Segítsetek2019. nov. 5. 13:55
1/9 anonim válasza:
Megjött a mensid, csak kevesebb volt. Nem vagy terhes, de majd jönnek akik ennek ellenére meggyőznek és gratulálnak.
További sok szerencsét kívanok!
2/9 anonim válasza:
Nincsen beagyazodasi verzes. Megjott a menstruaciod 2 nap késéssel. Nem hinnem, hogy terhes vagy. De meddig tart elmenni venni egy tesztet? Csak mert mi nem latunk a hasadba.
3/9 anonim válasza:
Nem vagy terhes és remélhetőleg más bajod sincs, tampont nem azért cserélünk rendszeresen mert tele van, hanem mert nem egészséges bent hagyni egy tampont egész nap, ennek járj azért utána
5/9 anonim válasza:
Megerősítem a többieket, nem vagy terhes, véreztél. Legyen az a vér akármilyen.
6/9 anonim válasza:
A beágyazódási vérzés ha van is olyan, az csak pár csepp. Alig észrevehető. Nekem nem volt.
Nekem kb ilyen a menzeszem ahogy te leírtad. Nem tart sokáig és nem is erős. Sok sikert a következő ciklushoz.
7/9 anonim válasza:
Szia, én is hasonlóan vagyok
Csak nekem egy napig tartott a menstruációm (az sem valami sok) utána csak pecsételéses barnázás.
Reménykedem én is. 😊🙏
8/9 anonim válasza:
B@sszus, ez a sokadik ilyen kérdés, mostanában is volt. Csináljátok már egy tesztet, ha gyanakodtok terhességre. Én is így tettem. Fura volt a mensim, teszteltem, negatív lett, lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!