Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe a várt...

Esett valaki teherbe a várt menstruáció előtt alig 2 nappal?

Figyelt kérdés

Tegnap nem védekeztünk a barátommal és alig 12 órán belül 2x is belém ment... (2 aktus volt). nekem teljesen rendszeres, 28 napos a ciklusom.

Holnap után kellene megjönnie.

Bevennétek esemény utánit a helyemben vagy rábíznátok a biológia törvényére?

2019. nov. 1. 13:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem biztosabb megoldás egy eseményutáni, mint a véletlenre bízni. De te tudod...
2019. nov. 1. 13:39
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért engedted, hogy beléd lőjje kétszer is, ha nem akarsz gyereket? És most itt remeg a pitsád, hogy lehetsz e terhes. Nem lett volna egyszerűbb felhúzni egy óvszert? Nyilván előfordulhat, hogy teherbe esel, hiszen rengetegszer előfordult már a világon, hogy közvetlen menstruáció előtt esett valaki teherbe.
2019. nov. 1. 13:50
 3/27 A kérdező kommentje:

Második, előfordul ilyen és most sajnos velem is előfordult. Azonban annyira azért nem parázom, mert megszoktam "érezni" a péteresemet és ebben a hónapban az már 2 hete volt....

Csak azert mégis, mivan ha az ördög nem alszik, de egyebkent elképzelhetetlennek tartom hogy pont most terhes legyek és remélem, jók a megérzéseim, s csak kicsit ráparáztam utólag.

2019. nov. 1. 13:53
 4/27 anonim ***** válasza:
23%
egy spontán orgazmus is kiválthat egy véletlen peteérést.
2019. nov. 1. 13:58
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
de akkor sem értem ha ennyire fosol a terhességtől akkor miért vert telibe 2x? -.- így készül a gyerek.
2019. nov. 1. 13:59
 6/27 anonim ***** válasza:
39%

Igen, előfordul ilyen, hogy valaki menstruáció előtt 2 nappal esik teherbe.

Veled is simán előfordulhat. Ha nem akarsz gyereket, vegyél be eseményutánit.

Felelőtlenek vagytok.

2019. nov. 1. 14:05
 7/27 A kérdező kommentje:

#5 mert tűpontos a menstruációm,és én szoktam látni, érzékelni a peteérést a 12-15. Napon: fehér folyás, enyhe alhasi fájdalom. Most egyáltalán nem érzékelek ilyesmit.

Egyébként az érdekelt volna ,hogy egy esetleges spontán peteérésnek vannak e jelei, mint a normális, középidőben történtnek...

2019. nov. 1. 14:09
 8/27 anonim ***** válasza:
66%

4

Olyan nincs!

2019. nov. 1. 14:33
 9/27 anonim ***** válasza:
35%

Ha ennyire biztos lennél a dolgodban, mint amit itt előadsz, akkor nem kérdezősködnél itt.

Nem lehet megmondani, hogy van-e jele a spontán peteérésnek vagy nincs. Döntsd el, hogy mersz-e kockáztatni vagy sem.

2019. nov. 1. 14:33
 10/27 anonim ***** válasza:
42%
Mindkét lányom ilyenkor fogant, csak ők tervezetten. 😊
2019. nov. 1. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!