Esett valaki teherbe a várt menstruáció előtt alig 2 nappal?
Tegnap nem védekeztünk a barátommal és alig 12 órán belül 2x is belém ment... (2 aktus volt). nekem teljesen rendszeres, 28 napos a ciklusom.
Holnap után kellene megjönnie.
Bevennétek esemény utánit a helyemben vagy rábíznátok a biológia törvényére?
Na, nem véletlenül használtam a tűpontos kifejezést, és nem véletlenül mertem a természetre bízni: pont most kezd megjönni, estére már megfog rendesen. :)
Szerencsére éreztem, hogy alaptalan lesz a félelmem. Ezúttal így is lett
Kedves utolsó, mivel abortusz ellenes vagyok, ne aggódj, véletlenül sem vetettem volna el ha úgy jártam volna... tehát az első feltevésedre ezzel válaszoltam is. Magamat ismerve, előbb nyomorogtam volna, és hagytam volna ott a néhány hónapos munkahelyem, minthogy elvetetettem volna.
A másik, hogy írtam, hogy buliban sikerült összehozni, ami nem rendszeres, nem hétköznapi. Nem azt jelenti, hogy soha sem védekezek, csak most fordult elő h nem.
És végül az utolsó kérdésedre a válaszom: igen, ismerem a ciklusom, és szerintem kevés 19 évesnek van gyógyszer nélkül annyira durván pontos mensije, mint nekem: naptárat vezetek róla, és minden ciklus 29. Napján jön meg, max néhány óra eltérés akad.
De... sajnos egyik közeli barátnőm sokaig azt hitte, mensi elott nem lehet terhes és Ő mégis az lett, aztan nagyon megijedtem hogy ez mivan ha véletlenül velem is megtörténik. Ezert paráztam kicsit. De nem lett így. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!