Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe a várt...

Esett valaki teherbe a várt menstruáció előtt alig 2 nappal?

Figyelt kérdés

Tegnap nem védekeztünk a barátommal és alig 12 órán belül 2x is belém ment... (2 aktus volt). nekem teljesen rendszeres, 28 napos a ciklusom.

Holnap után kellene megjönnie.

Bevennétek esemény utánit a helyemben vagy rábíznátok a biológia törvényére?

2019. nov. 1. 13:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Na, nem véletlenül használtam a tűpontos kifejezést, és nem véletlenül mertem a természetre bízni: pont most kezd megjönni, estére már megfog rendesen. :)

Szerencsére éreztem, hogy alaptalan lesz a félelmem. Ezúttal így is lett

2019. nov. 2. 12:33
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy ezúttal. Azért azt felfogod, hogy egy élettel szórakozol, mert nem vagy képes védekezni? Mert ezek szerint ahhoz is lusta voltál, hogy elmenj ügyeletre gyógyszerért, inkább vártad a vérzésedet, mint a messiást. De ha nem jön meg? Akkor jött volna a következő kérdés, hogy mit csinálj, elvetesd vagy megtartsd. Ha meg ennyire biztos vagy a tűpontos ciklusodban, akkor mi értelme volt egyáltalán a kérdésednek?
2019. nov. 2. 12:41
 23/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, mivel abortusz ellenes vagyok, ne aggódj, véletlenül sem vetettem volna el ha úgy jártam volna... tehát az első feltevésedre ezzel válaszoltam is. Magamat ismerve, előbb nyomorogtam volna, és hagytam volna ott a néhány hónapos munkahelyem, minthogy elvetetettem volna.

A másik, hogy írtam, hogy buliban sikerült összehozni, ami nem rendszeres, nem hétköznapi. Nem azt jelenti, hogy soha sem védekezek, csak most fordult elő h nem.

És végül az utolsó kérdésedre a válaszom: igen, ismerem a ciklusom, és szerintem kevés 19 évesnek van gyógyszer nélkül annyira durván pontos mensije, mint nekem: naptárat vezetek róla, és minden ciklus 29. Napján jön meg, max néhány óra eltérés akad.

De... sajnos egyik közeli barátnőm sokaig azt hitte, mensi elott nem lehet terhes és Ő mégis az lett, aztan nagyon megijedtem hogy ez mivan ha véletlenül velem is megtörténik. Ezert paráztam kicsit. De nem lett így. 🙏

2019. nov. 2. 12:48
 24/27 anonim ***** válasza:
24%
Szia. Én így estem teherbe. Valószínű egy extra peteérés történt,a menzeszt megelőző napokban. Most vagyok a 6.hétben. Bár mi terveztük a babát, igaz nagyon meglepett hogy így sikerült, amikor nem is számítottam rá.
2019. nov. 2. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Ó, most látom hogy megjött. Örülök hogy rendben van minden. 😊
2019. nov. 2. 13:27
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 25-ös :) majd egy 2 év mulva már nem lesz baj ha nekem is jön 🙂
2019. nov. 2. 13:30
 27/27 anonim ***** válasza:
53%
En pl akkor lettem terhes, mikor epp gozerovel menstrualtam.
2019. nov. 4. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!