Ilyenkor is felborulhat a napi rendjük, vagy pár alkalommal el lehet tolni a fürdést?
Miota haza jöttünk a korházból minden nap 8 kor van fürdetve. Mikor párom éjszakás akkor fürdetem 7 után kicsivel. Ha épp alszik addig van időm elkészülni a dolgokkal.
De nagyon hasfajós lett szegénykém, és előző héten is eltoltuk egy jó orával mert pont 8 előtt aludt be kicsivel. És nem akartuk már felkelteni mert előtte 1 órán át sírt.
Most is ez van, nemrég aludt el. Most keltsem fel 8kor csak a fürdés miatt, vagy hagyhatom pihenni és mikor legközelebb felébred elég ha akkor fürdetem meg?
Hagytam aludni. Végül most 5 kor lett egy fürdetés mert nyakig kakis lett szegenykém meg úgy minden is:'D de megérte mert sose láttam még ennyit vigyorogni csak almában:D
Egyébként minden nap fürdetem mert a kis nyakánál mindig oda gyűlik minden, oda folyik a tej aztán arra a szösz is rá ragad . Meg szeret is fürdeni, meg szerintem mindenkinek jobb érzés tisztán ágyba bujni. De csak pár perc az egész mindig 2-3 perc.
Egyébként mikortól fog számitani akkor a napi rutin?
A napi rutin majd kialakul akkor mikor már nagyjából ugyan akkor alszik el ugyan annyit alszik kb.,ugyan akkor kér enni. Majd ha ezek alakulnak majd akkor tudod a fürdés időpontját is "jól" belőni.
Én mindig úgy csináltam az estét hogy tudtam hogy mikor fog kelni ha elötte aludt akkor gyors fürdés és utánna éves. Ha nem aludt elötte akkor tudtam már hogy mennyi az az idő míg ki fogja bírni alvás nélkül és be iktattam a fürdést.
Nálunk 7kor volt fürdés 8körül evett és ilyenkor utánna még kicsit fent volt majd aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!