Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már annyira kiégtem a gyerekek...

Már annyira kiégtem a gyerekektől.. Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Az ovis folyton butaságokat csinàl, nagyon lassan eszik, öntörvényű, de már ő nagyobb, tőle eljutnék itthon a főzésig, ruhahajtogatásig, nappal 2 éve nem alszik itthon.

A kicsi majdnem 8 hós, de brutál nehéz vele. A legminimálisabb diszkomfort érzettől is torka szakadtából üvölt. Sehol nincs el itthon sem (max a kis szőnyegén, de csak ha nem álmos). A legnehezebb, hogy a kicsi nem alszik... Nem tudom miért, de nem... Reggel 7.20 óta ma is pl ébren van. 10 percet leszámítva. Ha nahyon szerencsem van nagyon ritkán 2x1 óràt alszik, de ekkor kb eszem, megcsinálok a konyhát meg mosok é s kel is. Este is 10-kor alszanak el, bármit csinálok velük. Segítségem nincsen és már nagyon kimerült vagyok.

Mikor lesz jobb? Mikor lesz az amikor nem csak ordít a kicsi és el lesz egyedül magának?

okt. 29. 13:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szia. Nem próbálsz ki valamilyen hordozót? Csatos hordozó szerintem már jó neki. Az én kislányom általában bealudt a hátamon, ha mozgásban voltam.
okt. 30. 00:37
 32/33 anonim ***** válasza:
21%
Hogy itt mennyi rosszindulatú anya van már ha azok egyáltalán.. minek kell a másiknak beszólni azért mert kérdezett valamit.. sose bírtam felfogni mire jó ez ki ilyen ki olyan szülő ki így csinálja ki úgy szereti a gyerekeit ez a fontos. Ha nem tud valaki értelmes stílusban válaszolni akkor minek szól hozzá egyáltalán..biztos így éli ki magát hogy oltja a másikat..
okt. 30. 13:23
 33/33 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki azt írta ne a tesóhoz igazodjon:

Amit írtál sem a tesóhoz igazodik. Te viszed suliba, hozzád igazodik. Rendelhetnél bébiszittert, mehetne egyedül, rokonnal, sulistárssal. Te úgy döntöttél, hogy így oldod meg, (költséghatékony, csak a kicsi alvása megy rá), ezért kel ő is. Dönthettél volna máshogy is. Ne kend rá a felelősséget a gyerekedre, te voltál az, aki így oldotta meg!

okt. 30. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!