Már annyira kiégtem a gyerekektől.. Mikor lesz jobb?
Az ovis folyton butaságokat csinàl, nagyon lassan eszik, öntörvényű, de már ő nagyobb, tőle eljutnék itthon a főzésig, ruhahajtogatásig, nappal 2 éve nem alszik itthon.
A kicsi majdnem 8 hós, de brutál nehéz vele. A legminimálisabb diszkomfort érzettől is torka szakadtából üvölt. Sehol nincs el itthon sem (max a kis szőnyegén, de csak ha nem álmos). A legnehezebb, hogy a kicsi nem alszik... Nem tudom miért, de nem... Reggel 7.20 óta ma is pl ébren van. 10 percet leszámítva. Ha nahyon szerencsem van nagyon ritkán 2x1 óràt alszik, de ekkor kb eszem, megcsinálok a konyhát meg mosok é s kel is. Este is 10-kor alszanak el, bármit csinálok velük. Segítségem nincsen és már nagyon kimerült vagyok.
Mikor lesz jobb? Mikor lesz az amikor nem csak ordít a kicsi és el lesz egyedül magának?
Hat, meg kell nehany ev.
Jatszoterre szoktad vinni oket?
Volt már kérdés. Ott is leírtuk, hogy napirend kellett volna első perctől, ahogy most is.
Nem alszik, mert nincs normális kialakított rendszer..
Szerintem nem front van csak őszi szünet.😁
Vannak levegőn, de azt érzem nem eleget, mert egyszerűen rohadt nehéz velük elindulni. A nagyobbik nem öltözik, sir, hogy reggelizne még (1,5 óraja eszik), a kicsivel még az álmos sírás előtt indulnék, de a nagy miatt megcsúszunk és addigra a kicsi is sír, leizzad. Újra kell öltöztetnem.
A nagyobbiknak nem volt régen napi rendje. A kicsinek, ha akarnám sem tudnám megcsinálni, hogy ne legyen, mert jön velünk oviba, "szakkörökre", bár az idejük eltérő, de nem tudom másképpen megoldani. Amikor kisebb volt és a nagytesó nem ovizott pár hétig akkor a telefonomba direkt állítottam ébresztőket, hogy mit mikor csináljunk. Egy kín volt, hogy napirendet faragjak, de nem akart úgy működni a gyerek.🙈
Szerintem nem front van csak őszi szünet.😁
Jogos, én egy 27 évessel nem erre gondolok először :D
Nekem akarod megmagyarázni, hogy nem tudsz napirendet a kicsinek, akinek 3 gyereke van? 9-6-3 éves gyerekeim vannak.
Múltkor is írtam, nem a nagy alkalmazkodik a kicsi napirendjéhez, hanem a kicsinek kell a meglévőhőz alkalmazkodni.
Azért káosz minden napotok semmi rendszer, kiszámíthatóság és állandóság nincs. Ne várj csodát ha képtelen vagy egy napirendet is felállítani mindenkinek. Ráadásul nem most kellene vakarózni, ezt első pillanattól fogva kellett volna. Gyakorlatilag csak úszol az árral szemben, és tátott szájjal várod a csodát. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!