Anyukák, mesélnétek arról, hogy amikor második gyermeket vállaltatok, mik voltak a nehézségek és mi ment "lazán"?
Figyelt kérdés
Nekünk van egy 15 hónapos lányunk, igaz csak júniusra érkezik a második baba.
Tudom kicsit még korai fel tenni ezeket de szeretnék többet meg tudni.
Ő nyugodt kicsi volt nem volt vele baj, nekünk is meg voltak a nehéz napjaink az igaz, de kettővel nem tudom, hogy milyen lesz.
Nem akar a kis ágyában sem aludni, velünk alszik.
Nem rég jött nála a "féltékenység" hogy anya csak az "övé" meg apa is de egymásé nem, meg a hasonló dolgok.
Tudom, hogy el kerülhetetlen, hogy ne legyen majd féltékeny, de ezt meg probalnánk el kerülni ha lehetséges.
És ha megyek majd be vásárolni testvér fellépőt érdemes venni?
Nálatok milyenek a mindennapok?
Hogy fogadta a kistesójat a nagyobbik?
okt. 28. 22:41
11/12 anonim válasza:
10# vagyok. 11-12es, hú leírtátok a legtöbb napom. :D Az evés itt is ilyen, hogy ennénk, a pici ordít, vagy ez a hajnali etetés dolog, hogy már tudom, hogy nekem már nincs visszaalvás 5-kor. Amit leírtatok többemberes babának az elsőre, nálunk a második ilyen. Nem mennék vissza az elejére most, hogy már könnyebb egy fokkal. Nekünk se lesz több. Még olvasni is nehéz így leírva. :D
12/12 anonim válasza:
Nálunk 5 év a korkülönbség, a nagy nagyon szereti a picit nem volt sosem féltékeny. Szívesen is játszik vele. Ami nehéz az az hogy a pici folyamatos foglalkozást igényel, egy igazi többemberes baba így kevesebb idő jut a nagyra és ezt én nehezen élem meg. Meghát az hogy néha gyakorlatilag szinte semmit nem tudok csinálni (gondolok itt a házimunkára csak nagyon gyorsan próbálok feltenni egy ebédet stb de max a feléig ha eljutok utána matrica van :) de szerintem nagyon jó hogy ketten vannak főleg amikor látom milyen jó elvannak és hogy szeretik egymást. Idővel meg minden könnyebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!