Miért vállaltatok gyereket? Mi volt a fő motivációtok? Van, aki megbánta és van, akinek szebb lett az élete azóta?
Nem hatott az esemény utáni és miután utána néztem, hogyan működik az abortusz nem volt szívem megtenni.
Oltári nagy hiba volt nem védekezni!!
Én mindig is tudtam, hogy lesz gyerekem. De amikor terhes lettem volt, hogy arra gondoltam, hogy kell-e ez nekem. Dehát végülis fel kell áldoznod az egész életed neki. Úgyhogy szerintem ez a kérdés teljesen természetes. A kérdés akkor vált semmissé, mikor megláttam az első olyan ultrahangot, ahol már kisember volt. Akkor tudtam, hogy akarom, hogy minden bajtól megvédeném.
Nállunk is ő volt aki előremozdított mindent. Ház, jogsi, kocsi, munkahely. A férjem is rögtön szerette, de ő sosem gondolkodott azon, hogy szeretne-e. Mikor pár hónapos volt a pici akkor azt mondta, hogy ez olyan, mintha mindig is velünk lett volna.
Nekem a legnagyobb hibám az volt, hogy azt hittem addig nem akarok gyereket, amíg fel nem készülök rá. Namármost, nem lehet felkészülni rá. :D Ez téves, ha szeretnétek, vágjatok bele, az idő megoldja a többit. Biztos van aki nem alkalmas szülőnek. De a te gyereked, a tiéd lesz, tehát nagy valószínűséggel nem fog annyira különbözni tőled, és megtaláljátok majd a közös hangot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!