Szülők, akik korábban nem bírtátok a gyerekeket! Nem bántátok meg, hogy vállaltatok?
Anonim oldal, így nyugodtan lehettek őszinték.
Én szeretnék gyereket, de ugyanakkor nagyon nagy tehernek is gondolom. A testvéremnek van babája és szörnyen idegesítő a visító sírása, mikor nem kap meg valamit(1 éves). És nem napi kétszer csinálja csak nyilván, hanem húszszor biztos. Idegesít, hogy akaratosak, önzőek a kicsi gyerekek, tudom nem ők tehetnek róla, de tényleg azok. Minden körülöttük forog a szülők életében. Nem vagyok biztos benne, hogy nekem lenne kedvem lemondani a nyugalmamról egy üvöltő babáért, de ugyanakkor vágyok is rá. Akik hasonlóan gondolkodtatok, pozitív vagy negatív tapasztalat lett végül a családalapítás?
Hát bölcsődei gondozónő vagyok ott üvöltenek elegen, de megszoktam van 3 gyerekem a kicsi most 2 éves van, hogy üvölt, de ő sem tudja mi baja, hát hagy üvöltsön 30 perc múlva meg mint ha misem történt volna vigyorog tovább😁
Én mindig is akartam, 18 évesen már szültem, most azt bánom, hogy nem engedhettük meg előbb a 3.at mert akkor már 4 lenne
"A testvéremnek van babája és szörnyen idegesítő a visító sírása, mikor nem kap meg valamit(1 éves)."
Nézd, ne így legyen, de a 2 évestől az iskolás korig időszakot én nehezebben viselem. Nincs saját gyerekem, de vannak a környezetemben. A babának könnyebben elnézem, hogy sír, ő így kommunikál és így tudja csak jelezni, hogy valaki nem oké. De az ovis folyton beszél, egy szót nem lehet mellette felnőttekkel váltani és nem érti meg, hogy néha nem vele akar mindenki foglalkozni. Sokkal idegesítőbb. Ha persze nem úgy van valami, ahogy ő akarja, megy a hiszti. Egy babánál legalább a sírás még nem hiszti, bár valóban nem könnyű az sem.
Én nem szeretnék gyereket, pont emiatt, nem lennék jó anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!