Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi esély van a bölcsőhalálra?

Mennyi esély van a bölcsőhalálra?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de jelenleg ez a legnagyobb parám. Kisfiam van, 3 hónapos, nem volt koraszülött, sőt kicsit túl is hordtam, légzésfigyelővel alszik mellettem babaöbölben, figyelek a szoba hőmérsékletére is és arra is hogy ne legyen túlöltöztetve, nincs semmi a bölcsőben, illetve csak háton alszik
okt. 23. 16:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%

0,0000001%. Ha végeztél tanfolyamot is, akkor 0.

De köszi a kérdést. Én azt hittem paramama vagyok, de már nem😂

Vagy csak kreatívabban parázom. Annyi mindentől lehet még. Adjak ötleteket?😉

Enyém 2 hónapos.

okt. 23. 16:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Végeztünk mindketten a férjemmel. Nem kell ötlet, megy magamtól is, de szerintem ez a legdurvább, mert itt még az orvosok se tudnak segíteni
okt. 23. 16:34
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Van esely, korhazban dolgozom, van ra pelda.

Viszont ritka. Ne gondolj erre, lenyeg ne legyen tuloltoztetve, a szoba 18-20 fokos legyen ejjel, sajat agyban haton alvas.

Az agyben KIZAROLAG lepedo, nem mindenfele racsvedo es egyeb eletveszelyes dolgok.

okt. 23. 16:35
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon túl parazod te jó ég...
okt. 23. 16:40
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Újszülött koruktól mindkét gyerek velem aludt, háton és oldalt, még életben vannak, mindketten.

Amúgy azt tudtad, hogy a bölcső halálnak nem igen tudják az okát?

Nem akarlak beparaztatni, de hallottam olyan esetről, hogy az anyuka letette aludni a gyereket este, saját ágyba, hátra, és reggelre meghalt

Ne parazz ennyire, tonkremész.

okt. 23. 16:42
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Bármelyik babával előfordulhat. Nekünk nem volt légzésfigyelő csak 2 hós kortól amikor nem akarr a drágám háton aludni csak hason és mivel a többször arra keltem h a matracba van a feje így beszereztük, sosem jelzett, sosem volt semmi gond, babaöbölben aludt mellettünk.
okt. 23. 17:22
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

Most en senkit nem akarok elkeseriteni, de a legzesfigyelot csak ugy lehet hasznalni, ha legalabb 1 meterre van a baba agya toled. Mert amugy erzekeli a te mozgasod/legzesed is.

Szoval igazabol ki is lehet igy kapcsolni, felesleges :D

okt. 23. 18:03
 8/20 A kérdező kommentje:
7es tudom, amúgy 1 méter nem kell, de megnéztük milyen távolságon érzékel minket, így nem közvetlenül az ágy mellett van
okt. 23. 18:13
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Kimutatták Amerikában, hogy miért van bölcsőhalál, genetikai hajlam függő, de megelőzni igazán nem lehet. Ne legyen túl meleg,ne legyen túl öltöztetve és semmi sem legyen az ágyban,ennyi.
okt. 23. 21:31
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is ez volt a legnagyobb félelmem,mai napig nézegetem ha csöndben van,de az én babám nem akart úgy aludni,hogy tudjuk használni a légzésfigyelőt,úgyh az elejébe még ő aludt,én akkor se mertem.még mindig a legnagyobb félelmem,hogy bármi is történik vele,8 hónapos
okt. 23. 21:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!