Mi a véleményetek arról, ha egy szülő odaadja a pár hónapos babának a kezébe a telefont, hogy azon nézze a mesét?
Nekem az a véleményem, hogy mindenki azt csinál, amit ő akar. Ha ő így oldja meg, az az ő dolga. Én nem tenném, de nyilván nem vagyok az ő helyében.
A fiam most lesz 2,5 éves. Nem néz tv-t, se mást. Régebben nézett néha, de nem volt rá jó hatással. Anyósomnál 2x nézett telefonon mesét, azzal altatta el. Azon kívül pl.telefonon sosem nézett semmit.
Tv-n igen, Bogyó és Babócát meg Kerekmesét. Ritkán, max heti1x. De már több, mint fél éve semmit.
A lányomnak annak idején sokkal többet engedtem. Ennek az volt az oka, hogy egyedül neveltem. És bizony volt, hogy kellett egy kis én idő, vagy szimplán a házimunka csúszott el, és muszáj volt megcsinálni. Most 13 éves, eléggé tv függő.
De mondom, én nem ítélkezem, mindenki a saját életének kovácsa.
Káros a baba fejlődésére.
Neki még az kell, hogy ölbe véve meséljenek neki, játszanak vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!