Mi a véleményetek arról, ha egy szülő odaadja a pár hónapos babának a kezébe a telefont, hogy azon nézze a mesét?
Most, hogy visszagondoltam, olyan 10-11 hónapos volt a gyerek.
A lánytestvérem kisfiáról van szó.
És ehhez közöd?
Nem jó ez, de neked semmi közöd hozzá.
Ráadásul már nem most történt, mit rugozol rajta?
Nem rugozok rajta, félreérted, ha esetleg azt gondolod, hogy tesómat szidni akarom.
Más megoldás egyébként nem is volt, mert mikor a gyerek sírt, az nyugtatta meg, ha elindítottot tesóm egy klippet a telón, és odaadtuk a kezébe...
Vagy mikor énekeltem neki..
Akkor elhallgatott. 😅
A kérdést csak azért tettem fel, hogy akik jobban értenek a témához, mit gondolnak róla.
Ebből lesznek azok a gyerekek, akiket mindenhol ezzel kötnek le. Aztán nem érti az anyuka, miért lesz az, hogy már enni sem fog nyugodtan úgy az asztalnál, hogy ne mesét nézzen közben.
Bosszantanak ezek a dolgok valahol, de kozben meg mar egyszeruen megrantom a vallam.
Nem lehet ezekkel mit csinalni. A minap is volt valahol egy kerdes, ahol anyuka sirt, hogy nem alszik a 2 hos babaja, kozben meg kiderult hogy tv ele ulteti folyamatosan.
Es szerinte ezzel nincs gond.
Egyszeruen a hulyekkel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!