Gáz, ha a szülő a 15 éves "gyereknek" gyakran elveszi a telefonját, ha ez nem viselkedik jól?
Figyelt kérdés
aug. 14. 20:58
1/9 anonim válasza:
Igen, az. Én ezt a módszert mindkét gyerekemnél csak 13 éves korukig alkalmaztam. Miért lenne jó ha elvenném tőle? Hogy ne tudjon a barátjaival beszélni? Akkor már inkább zsebpénz megvonás, legalábbis csökkentés, ha valami komolyabb dolgot csinált.
2/9 anonim válasza:
Csak akkor nem gáz BÁRMELYIK KORBAN, ha a szülők egymástól is elveszik, ha szerintük nem viselkedik jól a másik. Vagy a nagyszülőktől, szomszédoktól, stb.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. 3 kölyköm van, de sohasem folyamodtam ehhez.
4/9 anonim válasza:
Én sem értek vele egyet.
Nem is alkalmazom ezt.
Ellenben a #2 válaszoló gondolatmenetével sem igazán értek egyet, és nem a telefon, hanem a megközelítés miatt.
Mert ezen az alapon semmilyen következmenye nem lehet a viselkedésének, mindent rá kell hagyni, különben jön az, hogy "A férjednél/feleségednél is ezt alkalmazod?"
"A szomszédnál is?"
(Utóbbival miért is kéne foglalkoznunk?)
5/9 anonim válasza:
Igen, gáz ha a 15 éves gyerek nem viselkedik jól
6/9 anonim válasza:
Nem tartom jó módszernek de ha te vetted neki akkor végülis megteheted. Ha magának vette (még ha az általad adott pénzből gyűjtögetett is össze rá) akkor kvázi ellopod tőle.
7/9 anonim válasza:
Én nem vennem el a 15 éves “gyerekem” telefonját. Nem érzem szükségét ilyen típusú büntetésnek. Max megtiltom hogy amíg nem javulnak a jegyei nem mehet el otthonról. De persze ezen is túl tud járni úgyhogy ilyen korban már nem lehet ,,nevelni” nagyon.
8/9 anonim válasza:
Szerintem az.
10-12 évesnek még oké a telefon/géptiltás, de egy 15 éves középsulistól...ilyen korban inkább mosogatás lenne a "bünti".
9/9 anonim válasza:
15 éves gyereknél a büntit már kikéne nőni a szülőknek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!