Hogyan tűzzem el a kislányom haját?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egy világrengető probléma, de belelóg a szemébe. Szögegyenes, vékony kis haja van, ezek a pattintós csatok kicsúsznak belőle. Bármilyen copfhoz még rövid. Ha nem muszáj, nem szeretném levágni, mert amúgy nem áll neki olyan jól a frufru, de lehet, hogy az lesz. Van valami tippetek?okt. 3. 21:06
1/18 Fingkirály válasza:
Bocsánat a nem hasznos kommentért, csak azon nevetek, hogy elsőre félreolvastam "hogyan űzzem el"-nek :))))))
2/18 anonim válasza:
És nem csitcsatot, hanem clip fazonú ("karmos") csatot tennél bele?
4/18 anonim válasza:
2. vagyok, erre a típusra gondoltam: [link]
(Úgy tűnik, hajcsipesz néven árulják :) )
5/18 anonim válasza:
Fond a fejborhoz aztán pici szilikongumival fixald. Tüskés hajraf is jó lehet.
6/18 anonim válasza:
Nincs olyan rövid haj, amit ne lehetne szilikongumival felcopfozni. A kisfiam 1,5 centis haját is fel tudom fogni. Ha a szemébe lóg, akkor pláne. Sokkal kényelmesebb egy babának, mint a csatt. Lányomnak 4 hónapos korától gumiztam.
7/18 anonim válasza:
6# nem minden gyerek viseli el a szilikongumit. Az én lányom visít, ha azt akarok tenni a hajába, mert húzza neki a sima meg kicsúszik annyira vékonyszálú a haja.
Kérdező, én vágattam neki frufrut. A lányomnak is állandóan kicsúszott az összes csatt és gumi. Most erősödött neki már annyit 4,5 évesen, hogy feltudom gumizni meg csatolni neki, így elkezdtem elől nőveszteni.
9/18 anonim válasza:
7, kevered a normallal. A valódi szilikongumi nem húz.
10/18 anonim válasza:
6 nem kènyelmesebb,mert húz.Ahhoz meg külön gratulàlok,hogy szerencsètlen fiadnak is fel fogod a hajàt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!