Hogy alakult a mozgásfejlődés? Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy 6 hónapos babám.Eddig nem aggódtam mert már hasról hátra mindkét irányba, hátról hasra egyik irányba forog+tengelye körül is. Viszont a másik irányba nem akar sehogy se így voltunk gyógytornásznàl ahol kiderült hogy a többi forgás se szabályos mert nem egyik lábát rakja a másikon át és úgy fordul hanem felhúzza mindkét lábát és így nincs törzs csavarodas sem. A ti babátok a papírforma szerint szabályosan csinálta a mozdulatokat? Ha nem az kihatott a későbbi mozgásra? Járunk most majd tornára meg itthon is gyakorolunk, csak kíváncsi vagyok mert ha nem lenne gond az egyik oldallal nekem ez nem tűnt volna fel(első gyerek)ma 17:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem eleinte az enyém is úgy forgott, hogy mindkét lábát felemelte és eldőlt oldalra, aztán jött ez a csavarodós forgás. De ő már 3 hónaposan az oldalára fordult, 5 hónaposan minden irányba forgott, egy napig se volt féloldalas.
2/2 anonim válasza:
Az enyém 6 honaposan fordult és ő is úgy hogy mindkét lábát emelte. Később jött nála is a csavarodás. Szerintem normális dolog. Féloldalasan kúszott pl, dévényes aztmondta az is természetes dolog. Azóta már mászik, kapaszkodva lépeget. Szépen csinál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!