Lègyszi segìtsetek!Mit tennètek,vagy adnàtok neki?
Van 2 11 hònapos ikerpàrom,az egyik miòta jön a foga van,hogy köhècsel(nagyon nyàlladzik is,màr 8 foga van)ès mivel mèg reggelire ès vacsira tàpszert kapnak,ìgy ő a köhècselès utàn sugàrba kihànnya a tàpszert 😔Màr vagy 2 hete szinte mindig ez van.Semmi màs utàn nem hànyik, csak a tàpszer utàn.Ma reggel is harmadjàra maradt meg benne csak a tàpszer,előtte 2x hànyt.Pròbàlom visszapòtolni neki egyből,de ìgy nincs èrtelme,hogy köhècsel utàna 2-t ès kihànnya.Gondolkoztam rajta,hogy kihellyettesìtem neki valamivel,de nincs ötletem.Darabosakat pròbàlgatom nekik,màr megy a sajtkrèmes kenyèr sonkàval,virsli,kuki,babapiskòta,de nagyon vàlogatòsak egyèbkènt.Àltalàban tìzòrai nekik alma,banàn,körte keksz turmixolva,ebèdre pedig főzelèket kapnak,a darabosakat pedig napközben pròbàlgatom nekik az ètkezèsek között.A tàpszert,mivel nagyon koràn isszàk,ìgy 5 vagy 6 fele,ìgy nem tudom,hogy olyan koràn bàrmilyen màs àllagùt elfogadna-e a hànyòs babàm.Azt se tudom,hogy mièrt csak a tàpszer jön vissza neki ès a rendes kaja,akkor mièrt nem,ha köhècsel.Lehet nem függ annyira össze a köhècselèssel a hànyàs,csak vèletlen èppen akkor köhög,lehet csak kezdi elutasìtani a szervezete a tàpszert?Doki mondta a telòban,hogy lehet a gyomorzàrò izma mèg nem zàr rendesen,de akkor szerintem a sima kajàt is kihànynà,vagy nem tudom 😕 Mit adtok olyan koràn a babàtoknak,felkelès utàn?(esetleg hasonlò korù babàknak)
Nagyon el vagyok keseredve,nagyon sajnàlom szegènyt 🥺😔
Köszönöm a vàlaszokat!
Sinlac esetleg hogy sűrítse a tàpot, vagy tejépet ihatóra bekeverni.
A cumusüveg szívàsa is lehet irritàlja. Itató pohàrból próbàld meg, hàtha úgy nem jön vissza
"A gyomorzáró izmanem záródik normálisan"
Mindig erre hivatkoznak, ha refluxos lenne akkor eddig is visszahányta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!