Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lègyszi segìtsetek!Mit tennète...

Lègyszi segìtsetek!Mit tennètek,vagy adnàtok neki?

Figyelt kérdés

Van 2 11 hònapos ikerpàrom,az egyik miòta jön a foga van,hogy köhècsel(nagyon nyàlladzik is,màr 8 foga van)ès mivel mèg reggelire ès vacsira tàpszert kapnak,ìgy ő a köhècselès utàn sugàrba kihànnya a tàpszert 😔Màr vagy 2 hete szinte mindig ez van.Semmi màs utàn nem hànyik, csak a tàpszer utàn.Ma reggel is harmadjàra maradt meg benne csak a tàpszer,előtte 2x hànyt.Pròbàlom visszapòtolni neki egyből,de ìgy nincs èrtelme,hogy köhècsel utàna 2-t ès kihànnya.Gondolkoztam rajta,hogy kihellyettesìtem neki valamivel,de nincs ötletem.Darabosakat pròbàlgatom nekik,màr megy a sajtkrèmes kenyèr sonkàval,virsli,kuki,babapiskòta,de nagyon vàlogatòsak egyèbkènt.Àltalàban tìzòrai nekik alma,banàn,körte keksz turmixolva,ebèdre pedig főzelèket kapnak,a darabosakat pedig napközben pròbàlgatom nekik az ètkezèsek között.A tàpszert,mivel nagyon koràn isszàk,ìgy 5 vagy 6 fele,ìgy nem tudom,hogy olyan koràn bàrmilyen màs àllagùt elfogadna-e a hànyòs babàm.Azt se tudom,hogy mièrt csak a tàpszer jön vissza neki ès a rendes kaja,akkor mièrt nem,ha köhècsel.Lehet nem függ annyira össze a köhècselèssel a hànyàs,csak vèletlen èppen akkor köhög,lehet csak kezdi elutasìtani a szervezete a tàpszert?Doki mondta a telòban,hogy lehet a gyomorzàrò izma mèg nem zàr rendesen,de akkor szerintem a sima kajàt is kihànynà,vagy nem tudom 😕 Mit adtok olyan koràn a babàtoknak,felkelès utàn?(esetleg hasonlò korù babàknak)

Nagyon el vagyok keseredve,nagyon sajnàlom szegènyt 🥺😔

Köszönöm a vàlaszokat!

nov. 21. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Tejpépet nem próbáltad? Mi azt adtunk reggel és este amikor már megkezdtük a hozzátáplálást. Annyi, hogy ő anyatejes volt 1 éves koráig. De 11 hónaposan már szinte minden érkezése ki volt váltva. Cicizni inkább csak megnyugtatásból cicizett meg éjszaka.
nov. 21. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,pròbàltam,nem szeretik 😔
nov. 21. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Reflux nem merult fel? Az lehet oka a kohogesnek es a hanyasnak. A tobbi kaja talan azert nem jon vissza, mert az surubb, meg ha nem is esznek darabosan.
nov. 21. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sinlac esetleg hogy sűrítse a tàpot, vagy tejépet ihatóra bekeverni.

A cumusüveg szívàsa is lehet irritàlja. Itató pohàrból próbàld meg, hàtha úgy nem jön vissza

nov. 21. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"A gyomorzáró izmanem záródik normálisan"

Mindig erre hivatkoznak, ha refluxos lenne akkor eddig is visszahányta volna.

nov. 21. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Zabkorpából zabkását főzni? Én mandulatejjel szoktam. Hozzá pedig vagy friss gyümölcsöt leturmixolok és úgy keverem bele, hogy legyen íze. Vagy üveges gyümölcs baba ételt, vagy házi lekvárt/kompótot. Illetve van a dm-ben is sima rizskása. Azt csak kikeverem forró vízzel, kicsit hagyom hogy megszívja magát, és úgy rá a gyümölcsös püré.
nov. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!