Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől kelhet fel a 7 hónapos...

Mitől kelhet fel a 7 hónapos babám? Bővebben lent! Segít-setek

Figyelt kérdés

Nappal 2x alszik, de.: 9-10-ig, du: 12-15-ig, este 19:30-kor már alszik, és kb 1,5 hete minden éjszaka felébred és játszana kb 1 órát van fent utánna vissza alszik.

Én a du-ra gondoltam, hogy sok neki a 3 óra.

Szerintetek?

2010. ápr. 12. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az lehet a baj, nálunk is úgy működik, hogy ha túl sokat alszik napközben, akkor éjszaka többször felébred, és sokkal éberebb. Dumál, játszik az ágyában, nem sír, de attól függetlenül mindent lehet hallani, nem alszunk tőle olyankor.

Nappal kicsit jobban fáraszd le, és ne délben, hanem csak egykor vagy fél kettőkor tedd le aludni, hátha annyitól éjszaka lesz alvás.

2010. ápr. 12. 08:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megpróbljuk remélem jó lesz, mert az esti alvást nem akarom és nem is tudnám kitolni, mert már nagyon fáradt.
2010. ápr. 12. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy melege van éjjel?

Az én kislányom pár hetes kora óta átalussza az éjszakát, kb 10-12 órát egyhuzamban. De nemrég ő is ébredezett hajnalban, dumált, rugdosta a kiságy rácsait. Én lejjebb csavartam a konvektort, azóta megint jól alszik.

2010. ápr. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!