Miért kelhet 15 hónapos fiam 3 napja hajnalok hajnalán?
több mindentől lehet.
- fogzás, gondolom a rágófogak vannak soron
- szomjas vagy akár éhes
- mozgásfejlődés
- zaj, akár utcáról, akár a szomszédból
- hiányzol neki
kb. hirtelen ennyi jut eszembe.
Szia!
Erre nem nagyon tudom a választ, de az én 15 hónaposom is , aki eddig 8 körül kelt, 4 hete 6-kor kel!Ennek mondjuk én örülök, de 4 napja képes 5-kor vagy még előtte is felkelni :( Ez már nekem sem jó, de ahogy kippattan a szeme, már cicizni sem akar szinte, hanem rohanna játszani :)
Szóval szerintem ha éjjel alszik ( a Te babád) akkor tuti nem fog, vagy valami ilyesmi...Hanem örül hogy van fény (és ebből tudja ugye hogy reggel van) és akkor lehet játszani. Szerintem.. De csak tipp, a viselkedéséből gondolom!
Nűlunk mikor a rágók jöttek akkor éjjel is rossszul aludt!De a szemfogánál, az nagyon durva volt!Akkor velem aludt és éjjel egy csomószor arra keltem, hogy fogja akis fejét a két kezévl és rázza a fejét :( Szegénykém nagyon szenvedett! :(
Szóval eza orán kelés nálunk tuti nem fog...Nem is hinném hogy mozgásfejlődés, hisz a lányom 5,5 hónapja megy...
Inkább a végre játszhatok és nem kell aludnom korszak....Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!