Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor megreped a tüsző akkor...

Amikor megreped a tüsző akkor rögtön azonnal ki is szabadul a petesejt, vagy előfordulhat hogy csak másnap a megemelkedett hő hajnalán?

Figyelt kérdés

29-30 naposak a ciklusaim mindig.

Így kezdődött az egész:

Volt 1 korai hőleesésem (12. nap), ekkor volt kis toj.fehérjés nyák is

ezután jött 3 egyforma alaphős napom (13., 14., 15. nap), az elsőn egész nap erősebben éreztem alhasi és deréktáji ovus fájdalmakat, a másik kettőn csak nyomásérzésem volt de utóbbin este már eléggé feszítő érzetem volt.

Ma pedig (16. nap) megemelkedett a hőm és már nem nagyon érzek nyomásérzést.

Ezek alapján mikor lehetett az ovulációm, melyik napon? Én arra tippelek hogy vagy a 15. még alaphős napomon vagy pedig most hajnalban szabadult ki a pete a 16. napomon amikor megemelkedett a hőm is...

Szerintetek?

2011. ápr. 2. 12:45
 1/1 A kérdező kommentje:
És olyan lehetséges, hogy mondjuk egyik nap megreped a tüsző, és csak másnap szabadul ki belőle a petesejt?
2011. ápr. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!