Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megemelkedett hő + vér szivárg...

Megemelkedett hő + vér szivárgás, mi ez az egész?

Figyelt kérdés
Volt egy pár furcsa babára utaló tünetem mostanában. A mensim mindig pontosan szokott jönni, csak a múlt hónapban jött 1 nap késéssel és másabb volt. Most 4 napom lenne még a nemvártig. És már most tapasztaltam egy kis vért, ami nem folyik, inkább csak szivárog, ha felnyúlok, csak úgy veszem észre, benne kis darabkák is előfordulnak...és közben ma megemelkedett a hőm 36,9-ről 37,1-re...ami új még, hogy most nincs semmi mensis érzésem, sőt, pont az ellenkezője van. Eluralkodott rajtam ilyen nagyon furcsa erős nyugodtság érzet + erőtlenség, lazaság, én magam is meglepődtem mi történik velem?! Soha nem éreztem még ilyet magamon. MI EZ AZ EGÉSZ??? Van még esélyem így babára, vagy ennyire megzavarodtak a hormonjaim? Volt valakinél ilyen?
2011. ápr. 11. 11:58
 1/3 A kérdező kommentje:

Még azt hozzátenném, hogy a mellfájdalom ovuláció óta megvan és még most is tart! Valamint a pattanásaim korábban jöttek ki, és mára elmúltak, pedig mindig ilyenkor szokott még csak elkezdődni, mivel 4 nap lenne még a mensimig...

SZÓVAL MINDEN MÁSABB, PONT AZ ELLENKEZŐJE, MINT LENNI SZOKOTT!

2011. ápr. 11. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél tesztet, és csináld meg pár nap múlva.A tüneteid utalhatnak terhességre, de nem biztos, hogy az.Teszt+doki.Ennél biztosabbat senki sem mondhat.

Szorítok neked, hogy sikerüljön!:-))

2011. ápr. 11. 12:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Én biztos vagyok benne, hogy ott a baba. Fogok tesztelni, de még szerintem nem mutatná ki, mert 10 nappal vagyok ovuláció után.

Még azt vettem észre, hogy amikor megerőltetem magamat, pl. porszívóztam, egész nap lábon voltam, főztem most akkor még jobban véreztem, de nem folyt ki, csak véresebb lettem, de nem mensis vér és görcs nélküli és közben ez az erőtlenség+nyugodtság érzet (ez valami kegyetlen). Közben még mindig nagyon erőtlen vagyok és szédülök, néha elkap az émelygés. Még a fasírtot is túl fűszereztem, mert eleinte nem éreztem elég borsosnak, a végén amikor meg már megsült akkora meg azt éreztem, hogy már nagyon borsos lett... Soha nem szoktam pedig elszúrni.

Dokihoz mindenképp menni fogok, megvárom mi lesz, hogy rendesen megjön, vagy sem. Ha elkezdek rendesen vérezni, akkor utána tuti doki + tesztelek is utána (mert csak akkor mutatná ki leghamarabb szerintem).

2011. ápr. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!