Ha sikerült a baba, az első erős "megjön érzést" kísérheti vér szivárgás + kis hőleesés?
Két nap késéssel tegnap este elkezdtem vérezni enyhén, és múlt héten 2-szer volt barna pici foltom. Hőt nem mérek, eléggé forró fejű vagyok alapból is. :)
Teszteltem tegnap kora délután, ami negatív lett. 25-ös teszt volt.
Ma reggel már erősödött a dolog, de még most sem olyan, mint szokott, pedig nekem a 2. nap a legrosszabb.
Szerintem ha nem jön meg, vagy csak "maszatolsz", akkor reggeli pisiből próbálj meg egyet tesztelni 10-essel. Ha a beágyazódás miatt véreznél, akkor szerintem már egy enyhe pozitív összejöhet.
Köszönöm a válaszod!
Nekem csak X-epil tesztem van és nem megyek ma sehova, pihengetek inkább. Esetleg holnap tudok venni másfajtát, mert megyek vásárolni. Ezzel az x-epillel meg még korai lenne szerintem tesztelni, mert péntekre lenne esedékes a mensim.
Én most amúgy már nem reménykedem a babában, biztos meg fog jönni. De ha nem jönne meg holnap se és emelkedne a hőm, na akkor már kezdenék reménykedni nagyon! Majd megírom, hogy állok.
kedves kérdező hogy alakult a hőd?
Esetleg tudnál csatolni egy görbét? Nagyon érdekelne, én mára nem vártam, még nem jött, de reggel 2 tizedet esett a hőm és csak két tized választ el az alaphőtől. Remélem holnap visszakúszik és nem jön meg. Várhatnánk együtt a holnapot.
Nekem tegnap este sajnos megjött, pedig péntekre nem vártam.
A hőm csak fokozatosan kezdett csökkenni. Tegnap 36,8 volt, ma 36,7. Még mindig 2 tizeddel alaphő felett tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!