Ilyen időben reggel mit adtok a kb 1 évesre, ha autóban mentek és jöttök?
Kabatot, mert mielott tenylegesen bekotom, azonnal leveszem rola. Beulunk a kocsiba, bekapcsolom a futest, varunk, amikor mar melegebb van,akkor kabat le es bekotom.
Tilos overalban, kabatban bekotni oket.
Max. plüssoverál mehet autósülésbe, más nem.
Egyébként vastag melegítő, body, pulóver. Kabátot leveszem.
Mindig csodàltam azokat akik így csinàltàk!
Örültem neki hogy reggel időbőben odaèrtünk az oviba a nagyal 😅
Kabàtban ültek mind a hàrman ès èn is.
1-es vagyok, csak plusz kb 3 perc, nem nagy cucc. Bele kell kalkulalni aztan csokolom.
Semmi ahhoz kepest, amikor meg jeget is kell kaparni az autorol reggel, mert nincs teljesen fedett garazsunk. 🤷♀️
Hát az én autóm azalatt a 10 perc alatt se fűt fel pulcsis hőmérsékletre még az ovihoz érünk 🤣
Aztán meg húztagattam volna vissza az ikrekre a kabátot, azért a 3 percért még beviszem a nagyot.....
Áhh így is tortúra volt a reggelünk
Á, mit számít a biztonság, igaz?
10 percre mondjuk az is hülye, aki autóba ül.
Autóval 10 perc az tudod hogy lehet akàr 15km is ha lakotterületen kívül is megy az ember ugye?!
Dehogy tudod.... Egyszerűbb a belvàrosból idebiggyeszteni valamit
1
Tényleg nem értem és normális magyarázatot soha nem kaptam róla.
Miért lenne baja a gyereknek kabátban bekötve?
Miért jó a hideg autóban levetkőztetni a gyereket. Oké, hogy elkezdesz fűteni, vársz, melegszik a kocsi. De mihelyst kinyitod az ajtót hogy átülj a vezetőülésbe vagy becsukd a kaput már ki is ment minden meleg.
Én mindig fázom kabátban is a kocsiban egy darabig. Akkor ő nem fog?
Egy kisbabàról leveszem az overált a kocsiban? Ott fogok ülni mellette. Látom minden rezdülését. Nem értem mi baj lehetne.
Írjatok már egy logikus magyarázatot.
Ezt már máskor is olvastam és nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!