Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tűzzem el a kislányom...

Hogyan tűzzem el a kislányom haját?

Figyelt kérdés
Tudom, nem egy világrengető probléma, de belelóg a szemébe. Szögegyenes, vékony kis haja van, ezek a pattintós csatok kicsúsznak belőle. Bármilyen copfhoz még rövid. Ha nem muszáj, nem szeretném levágni, mert amúgy nem áll neki olyan jól a frufru, de lehet, hogy az lesz. Van valami tippetek?
okt. 3. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Funkcionális analfabéta.

A fel tudom fogni, nem azt jelenti, hogy fel is fogom.

Egyébként már 5 éves és a nővére gyakorolt rajta előszeretettel amikor kicsi volt. A kicsi meg nagyon jót kacagott a frizuráin és még csak a kukaca se száradt le tőle. Ahogy attól se, hogy a nagyinál rózsaszín gumicsizmát hord ma is.

okt. 4. 06:51
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
9# engedd már meg, hogy jobban tudjam, hogy milyen szilikongumikat próbáltunk ki és az összesnél fájt neki, mivel annyira szorosra kellett gumizni, hogy ne essen szét az egész, de kb fél óra múlva csúszott is ki az összes fajta. Ne tudjál már mindent jobban más gyerekével kapcsolatban
okt. 4. 07:01
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
#7nem mindenkinek àll jol a frufru.Sőt a legtöbb embernek nem.Mondjuk nem írta a posztolo hogy hàny èves.A lànyomnak 3 èves koràig volt,most 5 ès szèp hosszu a haja.
okt. 4. 07:11
 14/18 A kérdező kommentje:
11 hónapos, ezért épp befér még a "babák" kategóriába. Annyira semmilyen kis haja van, az ilyen csipeszeket meg se próbálom. Szilikon gumi jó ötlet, hátha nem húzza neki annyira. Ha nem jön be, akkor lesz frufrus :) köszönöm
okt. 4. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
A feje tetejére gumizd fel és így már a csatot is bele tudod tenni ha kell.
okt. 4. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Hajpánt? Az nem húz... Kinn már úgyis sapka kell, otthon meg kb. mindegy, lényeg, hogy a szemébe ne lógjon.

(Én a frufrut végső megoldásnak gondolom, főleg ha nem is áll jól neki, mert kínszenvedés megnöveszteni. Én világ életemben gyűlöltem az enyémet, mégis csak gimiben!!! sikerült végre megnöveszteni.)

okt. 4. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

Temun lehet kapni ilyen hajcsatokat, pár szál babahajba is jól bele lehet csatolni.

[link]

okt. 4. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Jaa 11 honapos?Akkor mit szenvedsz?Vâgd le neki.Az ilyen piciknek az a legpraktikusabb.
okt. 4. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!