Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túl aggódom, kutyás kérdés?

Túl aggódom, kutyás kérdés?

Figyelt kérdés

9 hós a babánk. Anyósoméknál a házba a kutya (vizsla) ki-be mászkál, még a szobába is. A lábát sosem törli meg anyósom, úgy megy rá a kutya a szőnyegre, a szőrével is tele a szőnyeg. Volt, hogy leraktam a táskám, aztán az ölembe vettem és tiszta szőr lett a nadrágom.

Na, az a gondom, hogy mostmár mászik a babánk és feláll, szóval nincs előtte akadály, mindenhová eljut. Én nem merem így letenni anyósoméknál a babánkat, vasárnap megyünk, mit csináljak? Ritkán megyünk, eddig vagy kézben volt, vagy a babakocsiban, de ugye ez már nem kivitelezhető. Most is fogzik, mindig rágja a kezét és mindent a szájába vesz, én nem merem egy ilyen szőnyegre letenni.

Mit csináljak?

2010. nov. 3. 22:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nekünk bent van a kutya a lakásban. Soha semmi baja nem volt tőle a kisfiamnak, 11 hónapos és állandóan a földön van. Minden nap porszívózok és ha szőrt látok a kezén, megyünk kezetmosni. Csak erősödik tőle az immunrendszere, megszokja a kutya flóráját is. Mondjuk nálunk születése óta itt a kutya és már hozzászokott. Én a helyedben megkérném, hogy takarítson ki mielőtt mentek. Nem ciki megkérni és ha szereti az unokáját, ez a minimum amit megtehet. Keljen korábban, hogy ne ússzon el. Nehogy már egy nagymamának ez akkora kérés legyen!
2010. nov. 4. 10:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 macskám van és egy 8 hónapos lányom és én nem tenném le az anyósodnál a gyereket, sőt őszintén és tapintatosan szólnék, hogy miért nem.

Nálunk otthon mindennap úgy kezdődik, hogy mielőtt a nappaliba lehoznám a gyereket felporszívózok és felmosok, a kanapénak mosható a huzata és 2 garnitúra van tehát folyamatosan mosom és cserélem. A gyerekszoba és háló tabu, oda nem mehetnek. Délután ha alszik a gyerek még egyszer végigcsinálom az egész porszívózást és felmosást. Ha a földön játszik akkor leteszem az ő szőnyegét amit a játék után elteszek, hogy a macskák ne menjenek rá. Lehet, hogy túlreagálom de csak így vagyok nyugodt!

2010. nov. 4. 12:53
 23/25 anonim ***** válasza:
70%
Vigyél babakocsit, és tologasd addig az udvaron.
2010. nov. 4. 14:33
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát tudnék még mesélni, de nekem is hihetetlen lenne más szájából, hogy azalatt a pár alkalom alatt, ahányszor már voltunk náluk, mik történtek. A kutya elsőbbséget élvez és nem tudnak mit kezdeni az unokával sem. Na mindegy, majd valahogy túléljük. Igazán nem valami fertőzéstől féltem, hanem az a sok szőr undorító és mindenre rátapad és amiket itt többen leírtak, nem akarom ismételni.
2010. nov. 4. 19:59
 25/25 A kérdező kommentje:
Túl estünk a látogatáson. Végig kézben volt a drágám, meg elmentünk sétálni és akkor tudott aludni egy kicsit. Anyósom közölte is, hogy itt nem igazán lehet letenni a gyereket, de akkor nem tudom minek hív el minket, olyan nyüzsgős a babánk, sajnáltam már, hogy nem tud mászni, lépegetni órákon át. Anyósom boldogan mutatta, hogy a legkisebb 3. kutyájuk milyen ügyes, hogy nyalogatja az arcát. Hát még az étel sem esett jól.
2010. nov. 8. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!