Túl aggódom, kutyás kérdés?
9 hós a babánk. Anyósoméknál a házba a kutya (vizsla) ki-be mászkál, még a szobába is. A lábát sosem törli meg anyósom, úgy megy rá a kutya a szőnyegre, a szőrével is tele a szőnyeg. Volt, hogy leraktam a táskám, aztán az ölembe vettem és tiszta szőr lett a nadrágom.
Na, az a gondom, hogy mostmár mászik a babánk és feláll, szóval nincs előtte akadály, mindenhová eljut. Én nem merem így letenni anyósoméknál a babánkat, vasárnap megyünk, mit csináljak? Ritkán megyünk, eddig vagy kézben volt, vagy a babakocsiban, de ugye ez már nem kivitelezhető. Most is fogzik, mindig rágja a kezét és mindent a szájába vesz, én nem merem egy ilyen szőnyegre letenni.
Mit csináljak?
szöszt, hajszálat, szőrszálat, szempillát- bármit, ami hullik egy emberből. És azért, mert úgy írtad, mintha ez nálatok teljesen kizárt lenne, hogy ilyenek heverjenek bárhol is.A kétnaponta porszívózás pedig nem zárja ezt ki. Mondjuk a naponta kétszer porszívózok már esetleg.
Persze lehet ti olyanok vagytok, hogy a hajatok is csak két naponta hullik, pont porszívózás előtt és így esélye nincs a baba szájába jutni. De szerintem ez már muris kijelentés volt tőled. Már már átmegy hisztibe ez az egész. És mielőtt nekem ugranál, a férjeddel is min vesztél akkor össze? Túlhisztized ezt az egészet.
Szia!
Nálunk is majdnem ugyanez a helyzet, bár annyiban szerencsésebb vagyok, hogy a szüleimről van szó és velük ugye simán meg tudom beszélni, hogy takarítsanak ki, mielőtt megyünk a gyerekekkel. De így is mindig tele van a ruhánk kutyaszőrrel, pedig mindig porszívóznak, mielőtt megyünk.
Én így nőttem fel, de mióta külön lakunk és nincs a lakásban háziállatunk, nekem is tök fura, hogy simán bemehet a kutya a szobába, sőt, néha még az ágyra is felmegy!
Bár anyósék meg a másik véglet, mert náluk csak arra van a kutya, hogy ugasson és elijessze, ha jön vki, a macskák meg arra, hogy megfogják az egereket. Semmit sem foglalkoznak velük, nem viszik sétálni sem a kutyát, egész nap a kertbe van bezárva. Na de ez egy másik téma :)
Megkernem hogy takaritson fel,masknet nem menenk hozzajuk.es amig ott vagyunk addig a kutya nem johetne be.
ha normlais anyosod van megerti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!