Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos! Evés kérdés. Nagyon...

Sos! Evés kérdés. Nagyon aggodóm? Többi lent

Figyelt kérdés
9 hetes a babám,vasárnap óta nem nagyon eszik jól 4 óránként eszik.evés közben megeszik egy bizonyos adagot kb 70 ml.utána üvölt.ha felveszem megnyugszik de ahogy döntöm meg a szoptatási pózba megint üvölt.a gyerekorvos,meg a védőnő azt mondta biztos csökkent a tej mennyisége adjak lefejtet ha van, vagy pótoljuk tápszerrel.de evvel is ugyanaz a helyzet,sír nagyon látom hogy fáj neki valami mert nem akarja a lenyelni.kiskanállal is próbáltam semmi...nagyon aggódom mi lehet ez.már próbálom elérni a védőnőt meg az orvost csak még nem tudtam.más is volt így?köszönöm szépen előre is.
2010. szept. 23. 09:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja,és ha sjrás után felveszem semmi baja megnyugszik,mosolyog semmi baja.csak evésre ne kerüljön a sor.
2010. szept. 23. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
lehet elég neki annyi nem?és már bántja a pociját.Nekem is volt ilyen én is "tömtem"volna belefele,aztán meg csodálkoztam,hogy sír.Ez csak egy tipp,nemtudom...
2010. szept. 23. 10:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Ismerős, először én is tuszkoltam volna tovább a szájába,gondoltam nem evett eleget, de aztán itt olvastam, hogy sok levegőt nyelhet, az feszíti a hasát. Szóval ha elkezd ordítani felveszem, várok a büfire ( van hogy negyed órát), és utána elfogadja újra. Ha nem, akkor nem éhes már.
2010. szept. 23. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
mondjuk nekem már csak a végén sír:)
2010. szept. 23. 10:26
 5/12 A kérdező kommentje:
nekem büfi után sem fogadja el...:((
2010. szept. 23. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én Kisfiam is ennyi idősen ezt csinálta,de Ő nem csak evésnél sírt,hanem akkor is,ha vízszintes helyzetbe került.

Később kiderült,hogy refluxa van,és a sok gyomorsav miatt volt teltség érzete,és ezért sem volt jó neki fekvő helyzetben.

Esetleg nem lehet,hogy fáj a torka és ezért nem akar nyelni?

2010. szept. 23. 11:28
 7/12 anonim ***** válasza:
utolsó és arefluxra milyen megoldás volt?
2010. szept. 23. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Mivel a babámnak piros volt a torka,állítólag a sok sav marta Neki-vírust nem találtak a szervezetébe-,kapott savlekötőt és emésztés elősegítőt.Azután minden sokkal jobb lett.

Most 13 hónapos,még mindig kapja,de már csökkentik.

2010. szept. 23. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy szopisztrájk! Olvass utána a neten, hátha az lesz! Nagyon sajnállak ez iszonyú! Sok sikert!
2010. szept. 23. 11:51
 10/12 anonim ***** válasza:

ja,az még lemaradt,hogy nem bukott,csak néha köhécselt és sokat csuklott..plusz a nem evészet,sírás. Ennyi tünete volt.

Utolsó voltam

2010. szept. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!