Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túl aggódom, kutyás kérdés?

Túl aggódom, kutyás kérdés?

Figyelt kérdés

9 hós a babánk. Anyósoméknál a házba a kutya (vizsla) ki-be mászkál, még a szobába is. A lábát sosem törli meg anyósom, úgy megy rá a kutya a szőnyegre, a szőrével is tele a szőnyeg. Volt, hogy leraktam a táskám, aztán az ölembe vettem és tiszta szőr lett a nadrágom.

Na, az a gondom, hogy mostmár mászik a babánk és feláll, szóval nincs előtte akadály, mindenhová eljut. Én nem merem így letenni anyósoméknál a babánkat, vasárnap megyünk, mit csináljak? Ritkán megyünk, eddig vagy kézben volt, vagy a babakocsiban, de ugye ez már nem kivitelezhető. Most is fogzik, mindig rágja a kezét és mindent a szájába vesz, én nem merem egy ilyen szőnyegre letenni.

Mit csináljak?

2010. nov. 3. 22:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
55%
Ne tedd,ilyen körülmények között én sem tenném le sehova sem.Nem vok aggódós tipus,de ez már nagyon durva.Útálom az állatszőrt,kiráz a hideg,ha vhol ilyen fokú igénytelenséget tapasztalok.
2010. nov. 3. 22:34
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukáméknál van hasonló szitu... Én megmondom őszintén,hogy bár egy nagy állatbolond vagyok és nem vagyok egy túlzott tisztaság mániás,de eszembe nem jutott a gyerekemet a földre tenni.Vittem magammal egy plédet,és arra tettem rá a lányomat.
2010. nov. 3. 22:34
 3/25 anonim ***** válasza:
62%

Van nálad nedves törlő, leteszed, majd utána megtörlöd a kezét. Nem fog belehalni abba a pár alkalomba, az tuti.

Egyébként a ti hajatok is hullik, azt is megeszi, ki is jön belőle alul, nem lesz tőle baja. Hacsak nem porszivózod végig a lakást napi 5-ször...

Én számtalanszor húztam ki a kisebb gyerekeim fenekéből a nagyobb gyerek hosszú haját...

Nem látod a padlón, rátenyerel, beveszi a szájába...

Egyébként meg anyóst NAGYON UDVARIASAN kérd meg, hogy porszivózzon össze, mielőtt odaértek.

2010. nov. 3. 22:35
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elintézni, hogy takarítsanak ki alaposan mikor jöttök, ha neked kellemetlen lenne szólni, kérd meg a férjedet. Gondolom megértik, nekik is volt gyerekük...
2010. nov. 3. 22:38
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Alapos porszivózás! Kérd meg anyósod, nincs ebben semmi bántó. Azért ne egyen kutyaszőrt egy ekkorka gyerek.
2010. nov. 3. 22:49
 6/25 anonim ***** válasza:
Ha nem kivitelezhető az h összetakarítsanak akkor vigyél magaddal sztem 1 plédet mondván h félsz h felfázik és rengeteg játékot ami leköti és játsz vele a pléden.Vagy ha mégis nagyon mászna akkor nedves törlö és mindig meg kell törölni a kismancsát neki.Hirtelen nem jut más az eszembe.
2010. nov. 3. 22:51
 7/25 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, sokszor a keze a szájában van, már majdnem kibújt a foga, szóval nem kivitelezhető, hogy törlöm a kezét.

Hát én ilyet nem merek kérni, hogy porszívózzon fel. Mindig el van úszva, bár van, hogy 8-9-kor kel reggel és utána főz és így sokszor késésben van.

Itthon én 2 naponta porszívózok, de ha látom, hogy szöszös a keze, akkor is "végig szaladok" a lakáson a porszívóval, a hajszálnak így nem sok esélye van. Nem vagyok steril mániás, de a szöszöket, hajszálakat, szőrszálakat nem szeretem.

Kb. fél éves volt a babám, amikor utoljára voltunk, akkor apósom egy plédet akart letenni, de akkor már kúszott a babánk, nem tettem rá, fél pillanat alatt összegyűrte volna és a szőnyegen lett volna. Először az ágyra akarta tenni, ami kb. 50 cm széles, mondtam, hogy azonnal leesne.

Á, kész vagyok, persze a párom emiatt meg is sértődött. Jó, hogy a nagyszülők miatt van feszültség, ami egyébként nem lenne.

2010. nov. 3. 22:58
 8/25 A kérdező kommentje:
Felfázik, erről az jut az eszembe, hogy amikor pár hós volt, még be sem fűtöttek rendesen, itthon a panleban 24 fokhoz van szokva, így szinte le sem vetkőztettük a babánkat. Annyira kellemetlen, pedig nem így képzeltem, annyira várták az unokát, most meg olyan körülmények vannak, hogy nem szeretek menni.
2010. nov. 3. 23:03
 9/25 anonim ***** válasza:
69%

ha két naponta porszívózol, akkor már biztos jó csomó szöszt és egyebet benyelt már. Jó persze ez nem ugyanaz, mint a kutyaszőr és egy kutyaszőrős szőnyeg.

Én azért futnék egy kört a porszívózás terén, mert bármit csinálsz, az látszani fog rajtad (mármint az undorod)és az el fogja rontani az egészet. Ha úgy érzed, összeporszívóznának előtte, megnyugtatna és szívesen letennéd a babádat, akkor porszívóztass össze.

Ha viszont nem, akkor meg ne menjetek el vagy nyelj egy nagyot és tedd le a gyereket. Kerül még ennél különb dolog is a szájába és nagy baja egyébként biztos nem lesz.

2010. nov. 3. 23:10
 10/25 A kérdező kommentje:
Mi egyebet nyelt már be szerinted a babám??? Nálunk azért 2 nap alatt nincs olyan sok szösz. Igazság szerint takarítás mániás vagyok, csak nem akarok azért mindennap porszívózni, hogy ne vegyem el a babámtól az időt, amit vele tölthetek.
2010. nov. 3. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!