Túl aggódom, kutyás kérdés?
9 hós a babánk. Anyósoméknál a házba a kutya (vizsla) ki-be mászkál, még a szobába is. A lábát sosem törli meg anyósom, úgy megy rá a kutya a szőnyegre, a szőrével is tele a szőnyeg. Volt, hogy leraktam a táskám, aztán az ölembe vettem és tiszta szőr lett a nadrágom.
Na, az a gondom, hogy mostmár mászik a babánk és feláll, szóval nincs előtte akadály, mindenhová eljut. Én nem merem így letenni anyósoméknál a babánkat, vasárnap megyünk, mit csináljak? Ritkán megyünk, eddig vagy kézben volt, vagy a babakocsiban, de ugye ez már nem kivitelezhető. Most is fogzik, mindig rágja a kezét és mindent a szájába vesz, én nem merem egy ilyen szőnyegre letenni.
Mit csináljak?
Van nálad nedves törlő, leteszed, majd utána megtörlöd a kezét. Nem fog belehalni abba a pár alkalomba, az tuti.
Egyébként a ti hajatok is hullik, azt is megeszi, ki is jön belőle alul, nem lesz tőle baja. Hacsak nem porszivózod végig a lakást napi 5-ször...
Én számtalanszor húztam ki a kisebb gyerekeim fenekéből a nagyobb gyerek hosszú haját...
Nem látod a padlón, rátenyerel, beveszi a szájába...
Egyébként meg anyóst NAGYON UDVARIASAN kérd meg, hogy porszivózzon össze, mielőtt odaértek.
Ahogy írtam, sokszor a keze a szájában van, már majdnem kibújt a foga, szóval nem kivitelezhető, hogy törlöm a kezét.
Hát én ilyet nem merek kérni, hogy porszívózzon fel. Mindig el van úszva, bár van, hogy 8-9-kor kel reggel és utána főz és így sokszor késésben van.
Itthon én 2 naponta porszívózok, de ha látom, hogy szöszös a keze, akkor is "végig szaladok" a lakáson a porszívóval, a hajszálnak így nem sok esélye van. Nem vagyok steril mániás, de a szöszöket, hajszálakat, szőrszálakat nem szeretem.
Kb. fél éves volt a babám, amikor utoljára voltunk, akkor apósom egy plédet akart letenni, de akkor már kúszott a babánk, nem tettem rá, fél pillanat alatt összegyűrte volna és a szőnyegen lett volna. Először az ágyra akarta tenni, ami kb. 50 cm széles, mondtam, hogy azonnal leesne.
Á, kész vagyok, persze a párom emiatt meg is sértődött. Jó, hogy a nagyszülők miatt van feszültség, ami egyébként nem lenne.
ha két naponta porszívózol, akkor már biztos jó csomó szöszt és egyebet benyelt már. Jó persze ez nem ugyanaz, mint a kutyaszőr és egy kutyaszőrős szőnyeg.
Én azért futnék egy kört a porszívózás terén, mert bármit csinálsz, az látszani fog rajtad (mármint az undorod)és az el fogja rontani az egészet. Ha úgy érzed, összeporszívóznának előtte, megnyugtatna és szívesen letennéd a babádat, akkor porszívóztass össze.
Ha viszont nem, akkor meg ne menjetek el vagy nyelj egy nagyot és tedd le a gyereket. Kerül még ennél különb dolog is a szájába és nagy baja egyébként biztos nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!