Ma teszteltem pozitívat, fel se ocsúdtam. Picit mindjárt megjön érzésem van, ugye ez tényleg teljesen normális? Annyira aggódom, hogy másnak nem így fáj. Vagy nem is kéne fájni a hasamnak. Bocs, tudom, ezer ilyen kérdés van már. :S
:)Gratulálok a babóhoz:)
Igen ez az érzés teljesen normális nem kell aggódnod:)Nehogy stresszelj ezen,nyugi,most már ott a baba ez a lényeg:)
Nekem is mindjárt megjön érzésem volt,de én azthittem meg is jön,meg hányingerem is volt,de nekem rendesen mensi előtt is mindig volt:)Aztán teszteltem,elmentem aludni és reggel a párom ugrált rajtam,hogy gyerekünk lesz:D
Úgyhogy mostmár ne stresszelj:)
Szia!
Gratulálok, szép babavárást kívánok!!! Teljesen normális a mindjárt megjön érzés, attól se ijedj meg, ha néha görcsölgetsz. Én is kb. a 12. hétig éreztem ezt, aztán elmúlt.
Normális. Nálam kb. 2 hétig tartott, kicsit néha szúrkált a petefészekbe. Utána jött a pisiroham (4 hétig 20 percenként pisilés, mert nyomta a méh a hólyagomat, éjjelente óránként kirohanás), közben egy 4 napos hányingeres periódus. Utána fogmosásundor. Aztán kívánós időszak: édesre sósat, majd savanyút, meg csípőset).
14 hetes elsőbabás kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!