Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg annyira pokol a...

Tényleg annyira pokol a babával az élet, mint itt írják sokan?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, egy példa van előttem, a legjobb barátnőm.

26 éves, két éves ikrei vannak. Ő azt mondja, bármikor újrakezdené. Minden korszak a kedvence, de a babaillatos, összebújós első pár hónapot visszasírja a mai napig. Ha őt és a lányait látom, azt mondanám, hogy persze, jöjjön már holnap a baba, ezt én is élvezném. Jönnek-mennek mindenhová, a gyerekek babakorában is tudott időt szánni magára, a férjére, barátnőkre. Ez nem ilyen "mutassuk a külvilág felé, hogy minden szuper" dolog, mert napi kapcsolatban vagyunk, ha épp nem tudunk találkozni, akkor is telefonálunk, videochatelünk 1-2 órát fixen, tehát ők tényleg így élnek.

De olvasgattam itt, és kicsit más kép jött le... Leginkább a megkeseredettség, ne haragudjatok ezért a megfogalmazásért. Nem tudom, ez mennyire túlzás? Tényleg ennyire nehéz és rossz lenne az egész babázás, gyerekvállalás?

szept. 29. 12:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Csak mondom, egy trollal beszélgettetek...

Tegnap viral cuccot akart, meg neki voltak elvei :)

szept. 29. 18:58
 42/45 anonim ***** válasza:
41 honnan lehet tudni, hogy azokat a kérdéseket is ő írta ki?
szept. 29. 21:35
 43/45 anonim ***** válasza:
42, mert full egyszerre tűntek el ma délután.
szept. 29. 21:42
 44/45 anonim ***** válasza:
#43 ja, értem.
szept. 29. 21:44
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként úgy vettem észre, hogy írt privit a tegnapi kérdése most, válaszolni akartam, és már tiltva volt. Akkor néztem rá azokra, amilk gyanúsak voltak, és mindenhol ki van rakva a kérdező...
szept. 29. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!