Sokan alszanak egy ágyban a babával? Mennyi idős koráig? Ha elkezd mászni mit csináltok, hogy nem essen le?
Én nem aludtam egy ágyban a kisfiammal, de a sógornőm igen, fél éves koráig. Ő azt mondta, hogy a baba bármely rezdülésére felébredt, az ágy meg úgy volt elrendezve, hogy csak akkor tudott volna leesni, ha rajta (anyukán) átmászik. Azt mondja, semmi gondjuk nem volt az együtt alvásból, és fél évesen is viszonylag hamar hozzászokott a saját ágyhoz.
Nem tudom, én ennek ellenére a következő babámmal sem szeretnék egy ágyban aludni. :)
Darázsfészekbe nyúlsz!!! Sokan ellenzik a babával egy ágyban alvást. Lehet, hogy kapsz majd hideget, meleget.
A kislányom 11 hónapos múlt és még nem aludt a kiságyában, pedig van neki. A franciaágy egyik oldalán áll leesésgátlóként. Óriási kanapé párnákkal körbepárnázom miután elaludt, aztán később én is melléfekszem. Még sosem ébredt fel alvás közben úgy, hogy elindult volna, ilyenkor nyűglődik, sír, ha felébred. Bemegyek, megnyugtatom. Éjjel többször szopik, sokszor kell hajnaltól megsimogatni, akkor alszik tovább. Reggel, ha felébred, elkezd gagyarászni, engem piszkálgatni, olyankor sem lefelé vezet az első útja.
Nálunk ugyan az van,int az utolsóéknál csupán kisfiúval. :)
Bébiőrt mindig bekapcsolom,ha nem vagyok még az ágyban,mellette így hallom ha megébred.De tényleg ha felkel,mindig csak sír,nyöszörög,nézelődik.Elég álmos még ahhoz,hogy ne induljon meg lefelé.
Az elsővel együtt aludtam 12-17 hónapos koráig.
A második gyerekkel egy éjszakát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!