Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Vanessza elfogadható kategória?

A Vanessza elfogadható kategória?

Figyelt kérdés
Vanessza nevet találtuk ki és nagyon tetszik, bárkit kérdezek a névről pozitivan áll hozzá, viszont itt a gyakorin szoktam olvasni sok negatívumot róla, hogy c-kategóriák szokták adni és magyaros vezetéknévhez nem illik. Meg túl külföldi (korábban az volt a gond pár névvel, hogy hogy fogják külföldön kiejteni ha ki menne, most meg túl külföldies?). Mennyire lenne vad ilyen nevet adni egy gyermeknek? Tényleg fura lenne magyaros vezetéknéhez ilyen név? Pl.Rácz a vezetéknév (nem ez csak hogy éreztessem) vagy Novák vezetéknévhez? Nyilván ízlés kérdése kinek tetszik kinek nem.

szept. 23. 02:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
65%
Nektek sincs nagy pofátok a helyszínen, csak a marha csordában csillagom.Össze sem tudom számolni már mennyi drogos munkához lusta pcsájú cigót küldtem el a faszba az évek során, amikor volt pofája az utcán kéregetni,hogy meg legyen a napi kábszer adagja.És egyedül voltam a helyszínen lelkem.De élvezet volt nézni, ahogy összeszarta magát az üvöltéstől az összes rohadék.Jól be tudnak szarni, ha nincsen mögöttük a csordájuk.
okt. 1. 07:06
 42/43 anonim ***** válasza:
Innen latszik mekkora szutyok vagy, hogy neked oromet okoz gusztustalankodni azzal aki raszorul a segitsegre. Igazi irigy maganak valo paraszt vagy, 100 forintot sajnalsz, mintha attol tobb kenyer kerulne az asztalodra...
okt. 2. 21:03
 43/43 anonim ***** válasza:
40 az asszonyodat meg fogadok lekezelte jopar, teged meg jol elverhettek altalanosban parszor, de ahogy olvaslak rad is fert 🤣
okt. 2. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!